CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Ajándéktárgy > Irodaszerek

Elérhetőség

Telefonon és

Emailben egyaránt
Hétfőtől vasárnapig!
Szolgáltatásaink
Hétvégén is
elérhető ügyfélszolgálat
Ellenőrzött minőség
Többszörös tesztgyőzelem
Zur Bestellsoftware
Egyedi fényképes irodaszer rendelés online - Cewe

Egyedi fényképes irodaszer készítés

Legyen egyedi az irodában is - tekintse meg fényképes irodaszereinket!

EGÉRPAD

EGÉRPAD

Játszi könnyedséggel megy a munka!

Tervezze meg saját igényei szerint egyedi irodaszerét, a fényképes egérpadot. Válassza ki kedvenc fényképét, majd díszítse letölthető design elemekkel. Mindez az online szerkesztő programmal, vagy az ingyenes CEWE Fotóvilág rendelőszoftverrel lehetséges!

1990 Ft-tól*
MŰANYAG EGÉRPAD

MŰANYAG EGÉRPAD

Öröm vele dolgozni!

A fényképes műanyag egérpad ideális irodaszer, hiszen legszebb fényképével díszítheti a felületét, így színesebbé teheti a dolgos hétköznapokat! Vékony és strapabíró anyagból készül, ideális a mindennapi számítógép előtti munkához.

2590 Ft-tól*
XL MŰANYAG EGÉRPAD

XL MŰANYAG EGÉRPAD

Teljen vidáman a munkával töltött idő!

Az extra fényképes XL műanyag egérpad tökéletes a mindennapi munkában, vagy akár játék közben is! Engedje szabadjára fantáziáját a készítés során, hogy még kreatívabbá tegye az ultra vékony, prémium egérpadot.

3990 Ft-tól*
PERSELY

PERSELY

A spórolás legszebb oldala!

A minőségi kerámia irodaszernek, kreatív stílusmintáknak és legkedvesebb digitális fotójának köszönhetően a takarékosság igazi örömet jelent. Kreatív ajándék kicsiknek és nagyoknak egyaránt az egyedi fényképes persely!

3490 Ft-tól*
KRISTÁLY KULCSTARTÓ

KRISTÁLY KULCSTARTÓ

Praktikus és mutatós is egyben!

A 3 x 2 x 1,5 cm méretű, kiváló minőségű kristályból készült fényképes kulcstartó nemcsak az Ön kedvenc fotóját teszi ragyogóvá a kék színű megvilágításnak köszönhetően, hanem a zárat is könnyedén megtalálja vele!

3490 Ft-tól*
KRISTÁLY TOLLTARTÓ

KRISTÁLY TOLLTARTÓ

Nemcsak dekoratív, de hasznos is!

Kedvenc fényképe, egy különleges lézereljárással értékes kristályba vésve – ideális, elegáns irodaszer! Készítse el Ön is egyedileg a fényképes kristály tolltartót az online szerkesztő programmal, vagy az ingyenes Fotóvilág rendelőszoftverrel.

7390 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.