CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Ajándéktárgy > Írószerek
Irodaszerek

Egyedi fényképes írószer készítés online

Vigyen színt a dolgos hétköznapokba fényképes írószerekkel!

SPIRÁLFÜZET

SPIRÁLFÜZET

Praktikus, egyedi borítóval!

Mindegy, hol használja, a kompakt egyedi írószer, a fényképes spirálfüzet mindig kéznél lehet! Az online szerkesztő program segítségével saját ízlésének megfelelően készítheti el, ráadásul a borító is egyedileg tervezhető!

2490 Ft-tól*
HATÁRIDŐNAPLÓ

HATÁRIDŐNAPLÓ

A program tervezése szórakoztató is lehet!

Örömöt hoz a mindennapjaiba ez az egyedi fényképes határidőnapló! Személyes emlékeivel, digitális fényképeivel kiegészítve könnyedén összeállíthatja saját határidőnaplóját az online szerkesztő program segítségével!

6590 Ft-tól*
JEGYZETKÖNYV

JEGYZETKÖNYV

Az Ön személyes jegyzetkönyve!

Lepje meg ismerőseit, vagy akár saját magát az egyedi írószerrel, a fényképes jegyzetkönyvvel. Az egyedileg tervezhető, kemény borítós fényképes jegyzetkönyv hasznos társa lesz a dolgos hétköznapokban!

3990 Ft-tól*
ISKOLAI HATÁRIDŐNAPLÓ

ISKOLAI HATÁRIDŐNAPLÓ

Az időbeosztás vidám is lehet!

Még soha nem okozott ekkora örömet az időbeosztás megírása! Engedje szabadon fantáziáját és tervezze meg saját fényképes iskolai határidőnaplóját, amely nagyon praktikus írószer az átlagos, dolgos hétköznapokban.

6590 Ft-tól*
NÉVJEGYKÁRTYA (50 DB)

NÉVJEGYKÁRTYA (50 DB)

Stílusos bemutatkozás!

Választhatja az egyszerűbb grafikai elrendezésű normál alap-, illetve a kifinomult stílusmintákkal díszíthető prémium egy-, illetve kétoldalas névjegykártya készítést is. Praktikus, egyedi írószer, amely nélkülözhetetlen az üzleti életben!

1750 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.