CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Ajándéktárgy > Iskolaszer

Elérhetőség

Telefonon és

Emailben egyaránt
Hétfőtől vasárnapig!
Szolgáltatásaink
Hétvégén is
elérhető ügyfélszolgálat
Ellenőrzött minőség
Többszörös tesztgyőzelem
Zur Bestellsoftware
Online fényképes iskolaszer rendelés - Cewe

Egyedi fényképes iskolaszer készítés online

Egyedileg tervezhető fényképes iskolaszerekkel még színesebbek a hétköznapok!

FOTÓMATRICA

FOTÓMATRICA

Praktikus matricák a kedvenc fotójával!

Kis képek a nagy szavak helyett. 8 darab mini kollázs, amelyet az Ön legkedvesebb fényképe díszít! A különleges alkalmak tökéletes dekorációs kelléke a fotómatrica, amely helyet kaphat akár meghívókon, könyvekben, és személyes üdvözletként is!

499 Ft-tól*
UZSONNÁS DOBOZ

UZSONNÁS DOBOZ

Garantáltan meghozza az étvágyat!

Az uzsonnás dobozból jól fog esni a délutáni nasi. Egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz. A fényképes uzsonnás doboz 3 különböző színben rendelhető meg: piros, sárga, kék, melyet az online szerkesztő programmal rendelhet meg!

2690 Ft-tól*
MŰANYAG EGÉRPAD

MŰANYAG EGÉRPAD

Öröm vele dolgozni!

A fényképes műanyag egérpad ideális irodaszer, hiszen legszebb fényképével díszítheti a felületét, így színesebbé teheti a dolgos hétköznapokat! Vékony és strapabíró anyagból készül, ideális a mindennapi számítógép előtti munkához.

2590 Ft-tól*
EGÉRPAD

EGÉRPAD

Játszi könnyedséggel megy a munka!

Tervezze meg saját igényei szerint egyedi irodaszerét, a fényképes egérpadot. Válassza ki kedvenc fényképét, majd díszítse letölthető design elemekkel. Mindez az online szerkesztő programmal, vagy az ingyenes CEWE Fotóvilág rendelőszoftverrel lehetséges!

1990 Ft-tól*
ISKOLAI HATÁRIDŐNAPLÓ

ISKOLAI HATÁRIDŐNAPLÓ

Az időbeosztás vidám is lehet!

Soha nem okozott még ekkora örömet az időbeosztás megírása! Engedje szabadjára kreativitását és válasszon számos dizájnelemünk közül, hogy még egyedibbé varázsolhassa iskolaszerét, a fényképes iskolai határidőnaplót!

5990 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.