CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Ajándéktárgy > Iskolaszer
Online fényképes iskolaszer rendelés - Cewe

Egyedi fényképes iskolaszer készítés online

Egyedileg tervezhető fényképes iskolaszerekkel még színesebbek a hétköznapok!

FOTÓMATRICA

FOTÓMATRICA

Praktikus matricák a kedvenc fotójával!

Kis képek a nagy szavak helyett. 8 darab mini kollázs, amelyet az Ön legkedvesebb fényképe díszít! A különleges alkalmak tökéletes dekorációs kelléke a fotómatrica, amely helyet kaphat akár meghívókon, könyvekben, és személyes üdvözletként is!

599 Ft-tól*
UZSONNÁS DOBOZ

UZSONNÁS DOBOZ

Garantáltan meghozza az étvágyat!

Az uzsonnás dobozból jól fog esni a délutáni nasi. Egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz. A fényképes uzsonnás doboz 3 különböző színben rendelhető meg: piros, sárga, kék, melyet az online szerkesztő programmal rendelhet meg!

2690 Ft-tól*
EGÉRPAD

EGÉRPAD

Játszi könnyedséggel megy a munka!

Tervezze meg saját igényei szerint egyedi irodaszerét, a fényképes egérpadot. Válassza ki kedvenc fényképét, majd díszítse letölthető design elemekkel. Mindez az online szerkesztő programmal, vagy az ingyenes CEWE Fotóvilág rendelőszoftverrel lehetséges!

2490 Ft-tól*
ISKOLAI HATÁRIDŐNAPLÓ

ISKOLAI HATÁRIDŐNAPLÓ

Az időbeosztás vidám is lehet!

Soha nem okozott még ekkora örömet az időbeosztás megírása! Engedje szabadjára kreativitását és válasszon számos dizájnelemünk közül, hogy még egyedibbé varázsolhassa iskolaszerét, a fényképes iskolai határidőnaplót!

6590 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.