CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Ajándéktárgy > Fényképes játékok
Egyedi fényképes játék rendelés gyerekeknek - Cewe

Lepje meg a család apraja-nagyját, a fényképpel dekorált játékok bármelyikével!

PLÜSS MACI

PLÜSS MACI

Mindig hozzábújhat!

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt örömöt szerez a fényképes plüss maci, kedvenc fotójával díszített pólóba bújtatva. Tökéletes ajándék bármilyen alkalomra, hiszen gombszemeivel bárkit levesz a lábáról a plüss maci!

4490 Ft-tól*
PLÜSS NYUSZI

PLÜSS NYUSZI

Tapsi nyuszi - nem csak Húsvétra!

A fényképes plüss nyuszi fehér pólóját kedvenc fényképe díszíti. Szinte bármilyen korosztály számára bátran ajándékozható, nem csupán Húsvét, hanem minden alkalomból. Készítse el Ön is és lepje meg Tapsi nyuszival családtagjait!

4490 Ft-tól*
PLÜSS SZARVAS

PLÜSS SZARVAS

Ideális ajándék nemcsak gyerekeknek!

A fényképes plüss szarvas igazán egyedi játék, ráadásul ideális ajándék kicsiknek és nagyoknak is egyaránt. A pihe-puha szarvas kedvenc fotójával díszített pólócskát visel, és Karácsony alkalmával, ízléses mikulás sapkával kapható.

 

4090 Ft-tól*
RAVENSBURGER PUZZLE

RAVENSBURGER PUZZLE

Rakja össze a részleteket!

Egy kép az esküvőjéről, a gyerekekről vagy egy kedves pillanat a nyaralásról – nincs olyan szereplő, aki ne élné át szívesen újra a lépésről lépésre előbukkanó emlékeket!

10990 Ft-tól*
PUZZLE 20x30

PUZZLE 20x30

Kedvenc fényképe a puzzle-on!

A 20x30 cm fényképes puzzle segítségével játszva kelti életre legszebb fényképeit. Kétféle méretben kapható - további megrendelhető méret: 30x45 cm. Klasszikus játék gyerekeknek, és könnyedén elkészíthető!

2490 Ft-tól*
PUZZLE 30x45

PUZZLE 30x45

Legszebb fényképe lépésről-lépésre!

Élje át újra legszebb emlékeit lépésről-lépésre a 30x45 cm fényképes puzzle készítés során! Két méretben kapható - méret: 20x30 cm. Attraktív ajándékdobozba csomagolva rendelhető meg, amelyen a puzzle sablon található.

3590 Ft-tól*
PUZZLE 500

PUZZLE 500

Legszebb képe 500 db-os puzzle-on!

Alkosson egy szempillantás alatt csodát az egyedi fényképes 500 részes puzzle segítségével. Lepje meg vele a család bármely tagját, különleges alkalmakkor. Kicsik és nagyok számára egyaránt tökéletes ajándék!

9590 Ft-tól*
PUZZLE 1000

PUZZLE 1000

Garantált a játékos délután!

Az egyedi fényképes 1000 darabos puzzle készítés játszi könnyedségű legszebb digitális fotóiból! Legszebb emlékeit újra felidézheti lépésről-lépésre az 1000 elemből álló puzzle kirakása során.

11990 Ft-tól*
SKAT KÁRTYA

SKAT KÁRTYA

Az Ön személyes kártyája!

Az egyedi fényképes játék kártya akár egyesületek, klubok számára, vagy akár különleges ajándékként is adható, bármilyen alkalomból. Ideális program a családdal vagy a barátokkal eltöltött délutánok alkalmával.

2490 Ft-tól*
PÓKERKÁRTYA

PÓKERKÁRTYA

Kedvenc fotója a hátlapon!

Az 52 kártyát és 3 jokert tartalmazó nemzetközi képekből álló fényképes pókerkártya csomaggal a játék még több örömet okoz: minden kártyalap hátoldalán az Ön kedvenc fotója látható! Rendezzen bátran póker kártyapartit barátaival!

2990 Ft-tól*
MEMÓRIAJÁTÉK

MEMÓRIAJÁTÉK

Szabadon választott 25 motívummal!

Élje át újra nyaralását és kedvenc élményeit a gyerekekkel! Fényképes memóriajáték, amely 25 személyes motívumot tartalmaz. Attraktív dobozban ajándékozható gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt!

3590 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.