CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Ajándéktárgy > Fényképes telefon tokok > Galaxy® S4 Prémium tok
Samsung Galaxy® S4 telefontok készítés - Cewe

Fényképes Galaxy® S4 telefontok rendelés

SAMSUNG GALAXY® S4 PRÉMIUM TELEFONTOK KÉSZÍTÉS

Galaxy S4 prémium tok
Részletek mutatása

Ha Samsung Galaxy® S4 telefonjának prémium minőségű, exkluzív védelmet szeretne biztosítani, akkor válassza az egyedi Samsung Galaxy® S4 telefontokot. A fényképes Samsung Galaxy® S4 telefontok készítés során legszebb fotója teszi a tokot különlegessé, amely nemcsak a hátlapra, hanem a lekerekített élekre is rákerül.

Az online Samsung Galaxy® S4 telefontok rendelés rendkívül egyszerű, hiszen szinte pár kattintás kérdése! A nyomtatási minőségnek köszönhetően a színek valósággal életre kelnek a telefontokon, valamint a különleges motívumokkal még inkább feldobhatja a kép hangulatát!

A Samsung Galaxy® S4 telefontokot, kifejezetten erre a típusú telefonra fejlesztették ki és megbízható védelmet nyújt készülékének. Formája úgy lett kitalálva, hogy a telefon minden gombját kényelmesen tudja használni.

Samsung® és Galaxy® S a Samsung Electronics bejegyzett márkanevei. A Samsung Galaxy® telefon nem tartozik a megrendeléshez.

Fényképes Samsung Galaxy S4 prémium tok rendelés
Részletek mutatása

Termékinformáció

Nyomtatási felület:

140 x 81 mm

Ajánlott felbontás:

700 x 405 Pixel

Anyag:

Műanyag

Felület:

Matt vagy fényes

*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.