CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Ajándéktárgy > Fényképes telefon tokok > Sleeve tok
Sleeve tok - univerzális

SLEEVE TOK TERMÉKINFORMÁCIÓ

Sleeve tok
Sleeve tok


Univerzális, bőrhatású, fényképes tok


Egy okostelefon mindentudó segítőnk, a benne tárolt információk sokszor egyszeriek és pótolhatatlanok, így készülékünk mindenképpen megérdemli a kellő védelmet! Ez a puha, bőrhatású, bújtatós tok, egyik oldalán kedvenc felvételünk nyomatával ideális védelmet nyújt a karcolások és az ütés ellen. Azonban nem csak készülékünk van jó helyen ebben a tokban, a külsejére kerülő, szerelmünket, házi kedvencünket vagy bármilyen, szívnek kedves motívumot is megvéd egy, a nyomtatást bevonó speciális réteg. A tok karcsú és légies, ezáltal könnyű, a rajta található nyíláson keresztül a készülék gyorsan és egyszerűen kapható elő vagy rejthető el pillanatok alatt. A tok egyszerre stílusos és hasznos, amely az Ön kreativitásával ötvözve lehet személyes kiegészítője számtalan telefontípusnak.


Legfőbb termékjellemzők:


  • tartós védelem
  • robusztus, a bőrhatásnak köszönhetően mégis légies
  • egy oldalon nyomott

A hatalmas modellválaszték miatt az univerzális sleeve tok rendelés esetén először a telefon típusát kell megadnia. A tok egyik oldala nyomott, a másik oldala egyszínű, mely szabadon választható.


Szállítási határidő: 10-15 munkanap

7990 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.