CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Ajándéktárgy > Fényképes textíliák
Egyedi fényképes textil ajándéktárgy - Cewe

Öltözködjön és dekoráljon stílusosan - készítsen egyedi textíliát kedvenc fényképéből!

PRÉMIUM SZÍVPÁRNA

PRÉMIUM SZÍVPÁRNA

Egy egészen különleges ajándék egy egészen különleges embernek!

Fotói romantikus szív alakú párnán, puha mikroszálon.

11990 Ft-tól*
PRÉMIUM PÁRNA

PRÉMIUM PÁRNA

Kényelem, prémium kivitelben!

Dekoratív és kiváló minőségű – ez jellemzi a teljes felületén és mindkét oldalán nyomtatott prémium párnát. A fényképes prémium párna rendelés során számos különböző formátum közül választhat ízlés szerint. Tegye egyedivé a hálószobáját!

7990 Ft-tól*
PÁRNAHUZAT

PÁRNAHUZAT

Egy álomszép ajándékötlet!

A fényképes párnahuzat álomszép ajándékötlet, mellyel szeretteit lepheti meg! Az ingyenesen letölthető fantasztikus stílusminták segítségével pillanatok alatt stílusosan egyedivé varázsolhatja hálószobáját.

3590 Ft-tól*
PRÉMIUM BEVÁSÁRLÓTÁSKA

PRÉMIUM BEVÁSÁRLÓTÁSKA

Egy táska nem csak bevásárlásra!

Ez a tartós anyagból készült táska emlékeit is magával viszi! Ha barátnőivel szeret vásárolni járni, ajándékozza meg őket is kedvenc fotójukkal díszített táskával!

7490 Ft-tól*
PÁRNA (HUZATTAL)

PÁRNA (HUZATTAL)

Egy álomszép ajándékötlet!

Gyönyörködjön legkedvesebb fotójában elalvás előtt a fényképes párna segítségével, amely egyedi huzattal készíthető! Hasznos társa lehet az utazások alkalmával, hiszen a legkedvesebb pillanatokat így bármikor magával viheti.

4490 Ft-tól*
PÓLÓ

PÓLÓ

Alakítsa ruhatárát stílusának megfelelően!

Digitális fényképeiből és fantasztikus, letölthető design elemekkel játszi könnyedséggel tervezheti meg egyedi, fényképes póló kollekcióját. Lepje meg családtagjai az egyedileg elkészíthető pólóval, bármilyen alkalomra!

3990 Ft-tól*
PRÉMIUM KONYHAI KÖTÉNY

PRÉMIUM KONYHAI KÖTÉNY

Minden konyhafőnök számára kötelező!

Fényképes prémium konyhai kötény készítés könnyedén online, mellyel egy nagyon ötletes ajándékot állíthat össze profi szakácsok számára. Kezdődjön a kerti sütögetés és grill szezon a profi konyhai köténnyel, mellyel garantáltan le fogja nyűgözni vendégeit!

5490 Ft-tól*
KIS VÁLLTÁSKA

KIS VÁLLTÁSKA

Igazi formatervezés!

A szatén vállra akasztható táska igazi ritkaság: hiszen kedvenc fényképével és ízléses design elemmel díszítheti. Ráadásul nem csupán utazás, de praktikus méretének miatt a fényképes kis válltáska kötelező partikellék is!

5490 Ft-tól*
HORDOZÓ TÁSKA

HORDOZÓ TÁSKA

Vásároljon stílusosan!

Díszítse kedvenc képével az egyedileg elkészíthető hordozó táskát! A strapabíró fényképes hordozó táska ideális a hétvégi nagybevásárlásokhoz, a masszív hordozó fülnek köszönhetően. Készítse el Ön is kényelmesen, akár percek alatt!

1990 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.