CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Naptár > Adventi naptárak > Prémium adventi naptár Ferrero® pralinéval
Ferrero® pralinés adventi naptár

PRÉMIUM ADVENTI NAPTÁR FERRERO® PRALINÉVAL

Adventi naptár készítés Ferrero®  pralinéval
Részletek mutatása

Tökéletes kiegészítője a lakás adventi hangulatának

Egyedi adventi naptár, huszonnégyszeres prémium minőséggel! A 247 grammnyi finom Ferrero pralinét rejtő ablakok mögött napról napra bukkan fel egy-egy, a kókuszos frissességéről híres Raffaelo golyó, egy roppanós mogyorót tartalmazó Ferrero Rocher vagy egy krémesen lágy tölteléket rejtő Ferrero Küsschen praliné.

A prémium adventi naptárban azonban nem csak a tartalom lenyűgöző, hanem a megjelenés is, hiszen ezt Ön állítja össze kedvenc fotóját kiválasztva. Egy, az unokáról, vagy az esküvőről, esetleg a barátokkal közösen készült fotó – mind mind tökéletes választás a Szeretet Ünnepét megelőző időszak izgalmassá tételére. A kiválasztott képet egy selyemmatt felületre nyomtatjuk, amit fotójának briliáns színeket és részletgazdag megjelenést biztosít.

Tipp: böngésszen az általunk kínált adventi dizájnelemek között és válasszon pl. ünnepi hangulatot- vagy havas tájat idéző díszítő elemek közül, így lesz naptárja tökéletes kiegészítője a lakás adventi hangulatának!

Adventi naptár
Részletek mutatása

Termékinformáció

100%-ban biológiailag lebomló belső!

Méret:

Nagy (30 x 21 x 3,5 cm)

XXL (48 x 36 x 3,5 cm - 27 db csokoládé)

Formátum:

álló vagy fekvő

Online rendelés esetén a "Termék" gombra kattintva választhatja ki a kívánt méretet és formátumot.
Anyag:

selyem matt felületű, minőségi papír

7990 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.