CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Naptár > Adventi naptárak > Saját töltésű adventi naptár
Saját töltésű adventi naptár

TERMÉKINFORMÁCIÓ SAJÁT TÖLTÉSŰ ADVENTI NAPTÁR

Saját töltésű adventi naptár készítés
Részletek mutatása

Személyes ajándék minden napra, egészen karácsonyig!

Mindig a személyes, egyénre szabott ajándékok teszik igazán teljesség az Ünnepeket! De miért is várnánk addig? A fényképes, akár minden ablak mögött saját elhelyezésű ajándékot rejtő adventi naptárral 24 alkalommal szerezhetünk valódi örömet az ajándékozottnak!

Az ablakok rejthetnek akár laktóz vagy gluténmentes édességeket, apró parfümös és krémes üveget vagy minden napra egy-egy jótettre jogosító kupont - biztosan Önnek is számtalan ötlete van, amelyet ezzel a 48 x 36 x 3,5 cm méretű naptárral bármikor megvalósíthat! A naptár oldalán könnyedén kihúzható bliszter csomagolás minden apró meglepetést magába rejt majd.

Ez az adventi naptár kívülről is teret enged kreativitásának: Válassza ki legszebb fotóját és díszítse az általunk kínált karácsonyi vagy téli kiegészítők valamelyikével. A naptár elülső oldalára kerülő tökéletes, briliáns nyomtatási minőség és a nemes matt fólia felület tökéletesen egészíti majd ki az adventi fények csillogását.

Személyes ajándékok a saját töltésű adventi naptárban
Részletek mutatása

Termékinformáció

Méret:

48 x 36 x 3,5 cm

Formátum:

Álló vagy fekvő

Anyag:

Minőségi papír selyemmatt felülettel

5990 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.