CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Naptár > Fali fényképes naptár > Négyzet alakú falinaptár XL
Fényképes négyzet alakú falinaptár készítés

Négyzet alakú falinaptár

Különleges forma a különleges emlékekhez

FÉNYKÉPES NÉGYZET ALAKÚ FALINAPTÁR KÉSZÍTÉS

Négyzet alakú falinaptár
Részletek mutatása

Különleges emlékek extravagáns méretben

Mit hoz az év? Általában nem lehet pontosan megjósolni. Kivéve 30x30 cm méretű, négyzetes alakú falinaptárunkat. Ezen a gyerekek januárban a kertben pancsolnak, júniusban kezdődik a nagy utazás, novemberben pedig még mindig süt a nap, mert: Ön dönti el, hogy mi jöjjön! Kedvenc képei segítségével kreatívan megtervezheti a naptár oldalait mind a tizenkét hónapra és a borítólapra.

Döntse el, mit szeretne látni kísérőként az év során, hónapról hónapra! Család, barátok, fotók a szabadságról – különböző elrendezések, naptárak és dizájnelemek segítségével a képeket izgalmas, négyzetes formába rendezheti. Négy kiváló papírminőség közül választhat: matt digitális nyomtatás a klasszikus matt megjelenéshez, extra matt az intenzív képekhez kellemesen lágy színekkel és kontrasztokkal, digitális nyomtatás magasfényű felülettel, amely ragyogó színeket és fényes felületet ad a mintáknak vagy eredeti fotópapír, amely ragyogást ad a képek színének. Erős spirálkötés tartja össze az egyedi kialakítású naptároldalakat, lehetővé téve, hogy könnyen fordíthassa a lapokat, ugyanakkor fel is akasztható a spirál segítségével.

Akár iroda, akár lakóhelyiségek: a 30x30 cm méretű Négyzet alakú falinaptár modern formátuma és fényképei gyönyörködtetik a szemet! Ráadásul személyes ajándékötlet, hiszen nem csak azt határozhatja meg, hogyan nézzenek ki a naptár lapjai, hanem azt is, hogy melyik hónappal kezdődjön az év. Mennyi szabadság! És mindenekelőtt: rengeteg lehetőség az Ön kreativitása számára – egész évre, ahogyan látni szeretné.

Fotói 12+1 30,5x30,5 cm négyzet alakú falinaptár oldalon
Részletek mutatása

Termékinformáció

Méret:

kb. 30 x 30 cm

Papírtípusok:

250 g/m² - matt

260 g/m² - extra matt

250 g/m² - magasfényű

eredeti fotópapír

Felépítés:

12 oldal + borító

spirálozva, akasztóval

Extrák:

kezdő év és hónap szabadon választható

széles dizájnválaszték

6590 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.