CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Naptár > Határidőnaptár
Fényképes határidőnaptár rendelés - Cewe

CEWE FÉNYKÉPES HATÁRIDŐNAPTÁR KÉSZÍTÉS

Egyedi fényképes fali határidőnaptárát játszi könnyedséggel elkészítheti az online naptár készítő programmal, vagy az ingyenesen letölthető CEWE Fotóvilág rendelőszoftverrel! A fényképes határidőnaptár egyediségét a naptár középső részén található spirálozás adja, melynek köszönhetően a naptár felső részén kedvenc fényképe nagyobb felületen helyezkedik el, a naptár alsó része pedig még nagyobb helyet kínál a fontos alkalmak feljegyzéséhez! Válassza ki az ízlésének leginkább megfelelő határidőnaptár sablont, valamint kedvenc fényképeit a szerkesztés megkezdése előtt. A határidőnaptár minden oldalát (12 oldal + 1 fedőlap) szabadon dekorálhatja feljegyzéseivel. A kiinduló év és hónap szabadon választható, így a fényképes határidőnaptár készítés az év bármely időszakában aktuális. Lepje meg a család bármely tagját, vagy barátait ezzel a rendkívül praktikus, hasznos ajándékkal!

A3 HATÁRIDŐNAPTÁR

A3 HATÁRIDŐNAPTÁR

Különösen sok hely a programoknak!

Most mutassa meg legszebb felvételeit! A nagy méretű, (29,7x42,0 cm) A3 fali határidőnaptár monumentális alkotás lesz, bárhova is teszi a lakásban. Ráadásul praktikus ajándék ötlet egész évben, hiszen a kezdő év és hónap szabadon választható!

A2 HATÁRIDŐNAPTÁR

A2 HATÁRIDŐNAPTÁR

Fotói extra nagy naptáron!

Az óriási, 42,0x59,4 cm méretű A2 fényképes fali határidőnaptárban minden családi, munkahelyi program helyet kap. Így nem maradhat le a legfontosabb eseményekről, ráadásul kedvenc képeivel dekorálhatja a naptár oldalait!

7190 Ft-tól*
A2 HATÁRIDŐNAPTÁR (3 HÓNAP/LAP)

A2 HATÁRIDŐNAPTÁR (3 HÓNAP/LAP)

Emlékezzen hónapról-hónapra!

Praktikus társ a mindennapokban, akár otthon vagy az irodában – az egyedi, legszebb digitális fényképeivel díszített naptár oldalain 3 hónapot egyszerre tekinthet át, így könnyedén összehangolhatja a legfontosabb eseményeket!

7190 Ft-tól*
KONYHAI NAPTÁR

KONYHAI NAPTÁR

Minden információ szem előtt!

A 13 x 29,7 cm-es konyhai fényképes naptár mindig emlékezteti Önt a fontos névnapokra, születésnapokra, kiemelkedő eseményekre. 250 g/m kiváló minőségű papírra nyomtatott határidőnaptár minden lapját megtervezheti.

3290 Ft-tól*
KONYHAI NAPTÁR - NAGY

KONYHAI NAPTÁR - NAGY

Nagy tervező nagy tervekhez

Nagy konyhai naptárunkkal jó ízlését bizonyítja: mindegyik oldala selyem-matt, digitális nyomtatással készül és stílusos dizájnban mutatja kedvenc fotóit.

4990 Ft-tól*
A3 CSALÁDI HATÁRIDŐNAPTÁR

A3 CSALÁDI HATÁRIDŐNAPTÁR

Családi programtervezés könnyedén!

A fényképes A3 határidőnaptárban minden családi program egy helyen lehet. Tervezze meg egyedileg legkedvesebb fényképeiből és alkalomhoz illő sablonok segítségével saját A3 családi határidőnaptárát szinte pillanatok alatt!

5890 Ft-tól*
A4 CSALÁDI HATÁRIDŐNAPTÁR

A4 CSALÁDI HATÁRIDŐNAPTÁR

Hogy átláthassa a családi programokat!

Tartsa kézben a család legfontosabb programjait az A4 családi határidőnaptár segítségével. A külön oszlopos elrendezés lehetővé teszi, hogy a család minden tagja számára egyénileg fontos esemény helyet kapjon a naptár oldalain.

3890 Ft-tól*

FÉNYKÉPES HATÁRIDŐNAPTÁR KÉSZÍTÉS

Egyedi fényképes fali határidőnaptárát játszi könnyedséggel elkészítheti az online naptár készítő programmal, vagy az ingyenesen letölthető CEWE Fotóvilág rendelőszoftverrel!


A fényképes határidőnaptár egyediségét a naptár középső részén található spirálozás adja, melynek köszönhetően a naptár felső részén kedvenc fényképe nagyobb felületen helyezkedik el, a naptár alsó része pedig még nagyobb helyet kínál a fontos alkalmak feljegyzéséhez!


Válassza ki az ízlésének leginkább megfelelő határidőnaptár sablont, valamint kedvenc fényképeit a szerkesztés megkezdése előtt. A határidőnaptár minden oldalát (12 oldal + 1 fedőlap) szabadon dekorálhatja feljegyzéseivel.


A kiinduló év és hónap szabadon választható, így a fényképes határidőnaptár készítés az év bármely időszakában aktuális.


Lepje meg a család bármely tagját, vagy barátait ezzel a rendkívül praktikus, hasznos ajándékkal!

*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.