CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Naptár > Határidőnaptár > Konyhai naptár - nagy
Konyhai naptár - nagy

TERMÉKINFORMÁCIÓ KONYHAI NAPTÁR - NAGY

Konyhai naptár - nagy
Részletek mutatása

Nagy tervező nagy tervekhez

Reggel ennivalót készítünk az útnak induló családnak, délben elintézzük a mosást, majd később megfőzzük a közös vacsorát: a konyhában zajlik a mindennapi élet jelentős része. Akkor miért nem készít a konyhai munkákhoz is ütemtervet? Nagy konyhai naptárunk segítségével praktikus, hosszúkás formában állíthatja össze személyes szervezés-segítőjét.

Tervezzen tizenkét naptároldalt és borítólapot kedvenc fotóival! 14,5 x 42 cm méretű, különlegesen nagyméretű oldalakon, kiváló minőségű, digitális, matt nyomtatásban, briliáns, selyemfényű kivitelben láthatja felvételeit. A motívumok jelenetbe rendezéséhez számtalan különféle elrendezés, formaterv és háttérszín választható. A naptárt saját céljaihoz is igazíthatja, például minden napra létrehozhat egy oszlopot, amelybe beírhatja a határidőket. A családi időpontok szervezése is játszi könnyedén megoldható, mert minden családtag beírhatja a programjait – és egyetlen pillantásra láthatja, hogy nem ütközik-e a többiek terveivel. A fém spirálkötésbe helyezett akasztó segítségével könnyen falra tehető, és a stabil karton hátlap segítségével a falhoz simul a konyhai naptár.

Akár tavasszal, akár nyáron, ősszel vagy télen – a változó kezdő hónapnak köszönhetően a nagy konyhai naptár személyre szabott ajándéknak is bármikor jó ötlet. És a fotók látványa zöldségtisztítás, szendvicskészítés, konyhatakarítás közben nemcsak praktikus áttekintést ad, hanem hozzátesz a mindennapi apró örömökhöz is.

Konyhai naptár - nagy
Részletek mutatása

Termékinformáció

Méret:

14,5 x 42 cm

Papírtípus:

250 g/m² - matt

Felépítés:

12 oldal + borító

spirálozva, akasztóval

Extrák:

kezdő év és hónap szabadon választható

széles dizájnválaszték

4990 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.