Rendeléskövetés
Terminálkereső
Információ
Ügyfélszolgálat
06-1-451-1088
Megható üzenetek: nyerjen dupla oldalakat kis szöveges elemek által.

Kreatív tippek

Messziről is legjobb barátok: éljék újra legszebb pillanataikat!

A régi szép idők: fotói között biztosan talál vidám bulifotókat barátokkal, lenyűgöző motívumokat közös utazásokról, vagy szelfiket egy kanapén töltött csajos estéről! Ünnepelje meg ezeket a szép pillanatokat egy apró kis figyelmességgel, mellyel közelséget ajándékoz az egymástól távol töltött időszakokban is. Egy személyes CEWE FOTÓKÖNYV Purel segítségével megmutathatja, mennyire hiányoznak Önnek szerettei. Emlékeket ajándékoz általa, és a fotókönyv újra és újra átlapozható azokban az időszakokban is, amikor hosszabb ideig nem tudnak egymással találkozni.

22 oldal "HIÁNYZOL" üzenettel

A szoros barátságot általában sok együtt töltött óra jelzi, legyen szó csevegésről a kanapén vagy a kedvenc kávézóban, sétáról a parkban, egy jó buliról, közös vásárlásról, vagy akár utazásról, de az igazi barátságok természetesen akkor sem szakadnak meg, ha a személyes találkozás éppen nem valósítható meg. Éppen ellenkezőleg, barátság az is, ha valakihez nagyon közel érezzük magunkat, még ha távol is vagyunk egymástól! A térbeli távolságot bármikor át lehet hidalni kedves szavakkal, a közösen megélt pillanatok nem tűnnek el a távolság ellenére sem!

Lepje meg barátait: kis gesztus, nagy öröm

Van egy mondás, miszerint a kis gesztusok segítenek megőrizni a barátságot. Ennek semmi köze egy ajándék értékéhez, csak a másik személy iránti megbecsülést mutatja meg! Egy saját szerkesztésű CEWE FOTÓKÖNYV Pure pont ezt segít kifejezni: hiányzol és hiányzik az együtt töltött idő!

22 oldalon keresztül van lehetősége elmesélni, mi az, ami fontos a barátságukban, vagy visszatekinteni közös élményekre és igazán maradandó emléket készíteni. A CEWE FOTÓKÖNYV Pure kis, lapos méretével biztosan befér bármelyik postaládába, így szállítási címként megadhatja közvetlenül szeretteinek címét is. Ha két példányt rendel belőle, az majdnem olyan, mint egy barátságkarkötő: bármikor átlapozható együtt, vagy külön-külön is, örömöt szerez és sokáig összeköt!

Egy CEWE FOTÓKÖNYV Pure-t húznak ki a díszes tokjából.
„Mivel most nem jutok el hozzád, küldök egy ölelést a távolból" – szép üzenet amikor messze vagyunk szeretteinktől.
CEWE FOTÓKÖNYV Pure összeállítása

Egy CEWE FOTÓKÖNYV Pure elmesélheti barátságuk történeteit, a legfontosabb dolgokra koncentrálva, mindenféle sallang nélkül. 22 motívum négyzetes formátumban. A CEWE FOTÓKÖNYV Pure alkalmazásba közvetlenül tudja feltölteni a telefon galériájában található képeket. Válassza ki a legjobban sikerült fotókat, vagy alternatív megoldásként válasszon ki egy bizonyos élményt, melyre szívesen gondol vissza, mint például egy kirándulás vagy egy koncert emléke. Egyszerű, de látványos megoldás egy bizonyos mottó köré csoportosítani a közös felvételeket.

Tippünk: helyezzen a könyvbe felváltva képeket és kedves üzeneteket! Mivel a CEWE FOTÓKÖNYV Pure alkalmazásban szöveget írni csak címként, valamint az első oldalra lehet, a többi üzenet elhelyezése az ön kreativitására van bízva! Különböző ingyenes programokkal egyszerűen készíthet saját felirataiból kép fájlokat, amelyeket aztán fel tud tölteni az applikációba. Egy színes csempén megjelenő szövegek különösen szépen hatnak. Egyszerűen írja le, mit értékel a legjobban szerettében, vagy mi az ami összeköti Önöket, és nagyon szívesen emlékszik vissza.

Egy személyes CEWE FOTÓKÖNYV Pure megszerkesztése csak néhány percet vesz igénybe, majd közvetlenül gyártásba is kerül. Stílusos tokban szállítjuk, ami plusz védelmet biztosít a fotókönyv számára. Jó tudni: ha a megrendelés végén szeretteinek címét adja meg szállítási címként, a meglepetés még hamarabb odaér barátaihoz vagy családtagjaihoz.

CEWE FOTÓKÖNYV: a szeretteinkkel megosztott öröm dupla öröm

Így kezdje el következő szívhezszóló projektjét