CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Fotókidolgozás > Art nyomat > Retró fotó
Retró fotó rendelés - Cewe

RETRÓ FOTÓ RENDELÉS ONLINE

Retró fotó
Részletek mutatása

A vintage és a retró stílus irányába halad a világ. Ezt a stílusirányzatot képviseli új termékünk, a retró fotó, amely olyan különleges elemekkel rendelkezik, mint a kreatív keretek, sablonok, speciális színeffektek és természetesen a kihagyhatatlan fekete hátoldal, mely az eredeti retró hatását adja vissza. Válassza ki a fényképéhez legjobban passzoló designelemet!


A különböző színeffektek segítségével pár gombnyomással fényképét régi stílusúvá varázsolhatja. Ha képei alá kis szövegeket is szeretne tenni – semmi akadálya, mindezt számos betűtípussal teheti meg. A szerkesztési lehetőségek széles választéka lehetővé teszi, hogy a retró fotó rendelés során minden elemet saját ízlése alapján rendezzen el. A képeket 300 g/m2 papírra nyomtatjuk, kétoldalas nyomtatással .


A végeredmény egy igazán egyedi és igazán retró stílusú kép, mely hangulatos dekorációs elem is egyben.


Tapasztalja meg a retró fotó készítés nyújtotta élményt, rendelje meg a fotókat 16, 24 vagy 32 darabos csomagban, melyhez egy exkluzív doboz is jár!

Retró fotó
Részletek mutatása

Termékinformáció

Anyag:

300 g/m2 papír

Méret:

10,2 x 12,7 cm

Képméret:

9 x 9 cm

Nyomtatás:

kétoldalas - eleje: kiválasztott fénykép, hátulja: fekete

Kiszerelés:

16/24/32 darabos csomag exkluzív dobozban

4990 Ft-tól*
*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.