CEWE Fotószolgálat
Ön itt van: Üdvözlőkártya > Négyzetes ajándékkísérő kártya
Négyzet alakú képeslap

NÉGYZETES AJÁNDÉKKÍSÉRŐ KÁRTYA (10 db/csomag)

NÉGYZET ALAKÚ KÉPESLAP
Részletek mutatása

Szokatlan, de trendi, vagy szokatlanul trendi?

Születésnapi meglepetés, egy újszülött érkezésének híre, vagy meghitt ünnepi kívánságok – egy egyedileg elkészített üdvözlet mindig annak a jele, hogy gondolunk szeretteinkre. Hát, még ha ez az üdvözlet nem csak tartalmilag, de optikailag is meglepetést okoz a címzettnek!

Ez a 14x14 cm méretű, ezáltal szokatlan, négyzet alakú formátum mind fekvő, mind álló fotókhoz ideális választás, amelyeket az ingyenes dizájn kiegészítő elemek segítségével egyszerűen fel is tud dobni! Alakítsa ki az első- és a hátsó oldalt is az alkalomhoz illően, pl. egy - egy modern felirattal, vagy a születésnaphoz illő számmal, esetleg színezze ki a hátteret az újszülött neméhez illő visszafogott színárnyalattal.

A szokásos kiváló nyomtatási minőség és a hozzá illő boríték nem csak az Ön, de címzetteinek igényét is maximálisan ki fogja elégíteni!

NÉGYZET ALAKÚ KÉPESLAP
Részletek mutatása

Termékinformáció

Méret:

140 x 140 mm

Papírtípus:

standard: 300 g/m²

Kiszerelés:

10 db/csomag + fehér boríték

*Az árak ajánlott fogyasztói árak és az ÁFA-t tartalmazzák.
Megértettem

Az oldal további használata esetén beleegyezik a cookie használati szabályzatunkba. Az így nyert adatokat az Ön azonosítására nem, kizárólag szolgáltatásaink javítására használjuk fel.
Bővebb információkat ITT talál.