Nov
14
2017

Lepd meg szeretteidet egy igazán különleges adventi naptárral

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajándék a kinder csokis, Ferrero pralinés, finom tejcsokis, vagy kedvenc fényképeidet rejtő adventi naptár, amely ráadásul nagyszerű ünnepi fali dekoráció is.

 

Advent – már a szó ízlelgetése is a ragyogó fényeket, a készülődést, a színes vásári forgatagot, és mindenekelőtt a csillogó szemeket, a családi-baráti öleléseket, a szeretetteljes légkört idézi elénk. Az adventben az a jó, hogy hétről hétre, napról napra emlékeztet minket arra: közeleg az év legszebb ünnepe, a karácsony.

És ha odafigyelünk, az oda vezető út lehet épp olyan örömteli, mint maga az ünnep. Fontos, hogy a karácsonyi készülődést ne teherként éljük meg, inkább úgy, mint azt az időszakot, amikor minden nap a szeretteinkre gondolunk. Hiszen értük törjük a fejünket finom vacsoráról, díszítésről, ajándékokról, de még a takarításról is. Ne rohanjunk folyton, picit álljunk meg és hagyjunk magunknak, gyerekeinknek, környezetünknek időt a boldog pillanatok megélésére.

Sőt, teremtsük meg nap mint nap a nagyszerű perceket, amelyhez egy saját fényképes adventi naptárnál nincs jobb ötlet. Legyen szó a legkisebbekről, de akár a felnőttekről, valljuk be, egy falat a legfinomabb csokiból a legtöbbünknek igazán kellemes élményt nyújt. Az izgatott várakozást pedig csak fokozza, hogy nem tudjuk, aznap mi is rejlik pontosan az ablakocska mögött! Most a CEWE adventi naptárak már kinder édességekkel, Ferrero pralinékkal és finom tejcsokoládé golyókkal is elérhetők, amelyek biztosítják a megprémium élményt.  

Ha azonban a finomságok valamiért nem jelentenek opciót, csokoládé nélkül is megédesíthetjük az adventi időszakot: bújtassunk minden ablak mögé egy közös fényképet, a másiknak szóló személyes üzenetet. Még csak pepecselni sem kell vele, hiszen a CEWE kínálatában erre is találunk kész megoldást!

A CEWE adventi naptárak persze ennél többet nyújtanak. A doboz természetesen saját fényképünkkel, üzenetünkkel, grafikáinkkal látható el, amelytől igazán személyes meglepetéssé válik. Ettől lesz öröm csak rápillantani is – nem véletlen, hogy fali akasztóval ellátott, hiszen ünnepi dekorációként is tökéletesen megállja a helyét.

A szerkesztése pedig tényleg pofon egyszerű, és a kiválasztott képet több száz clip arttal és design sablonokkal is kiegészíthetjük. Egyszóval: még elkészíteni is öröm!

A szerzőről:

Válasz