Sep
2
2022

CEWE tippek egy percben – átmenetes háttér

A színek szerepe a fotókönyv tervezésénél igen jelentős. A képek meghatározzák az általános hangulatot, és elmesélik a történetet. A háttérszínek gondos kiválasztása támogatja a témát.

Egy jól megválasztott háttér segít a fotóknak kiemelkedni az oldalról. A szemek azonnal arra fókuszálnak, ami a legfontosabb – az emlékekre.

A színátmenet fokozatos keveredés két szín között. Egy korábbi bejegyzésből sok ilyen háttérpapírt tölthet le, most megmutatjuk, hogyan készíthet magának a CEWE Fotóvilág szoftverben.

Az egyik színhez használhat egy clipartot a „Színek” csoportból, amit a választott színre alakíthat.

A másik színhez egy bármilyen fotót helyezzen el az oldalon, majd kattintson rá duplán, hogy megnyíljon a CEWE fotószerkesztő. A „Testreszabás” fülön találja a festés eszközt, amivel tetszőleges színre átfestheti a képet.

Mentés után már csak egy átmenetes maszkot kell rátenni, és el is készült az átmenetes háttér.

A festett kép mozgatásával és méretezésével tudja módosítani a gradient kinézetét.

Próbálkozhat más átmenettel is.

Válasszon olyan színeket, melyek legjobban illenek fotóihoz. A jobb oldalon lévő őszi verset innen tudja letölteni.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Nem lehet hozzászólni