Sep
9
2022

CEWE tippek egy percben – könyvsablonok

Egy jól megtervezett, lenyűgöző fotókönyv elkészítése akár hosszú időt is igénybe vehet. Hogy gyorsabbá és egyszerűbbé tegye a munkát, érdemes kipróbálnia a könyvsablonokat, melyekkel bármilyen témában igazán egyedi és különleges könyveket készíthet. A „Könyvsablonok” kategóriában több téma közül választhat, és a „Továbbiak letöltése” gombbal újabbakat is beszerezhet.

A minta bal alsó sarkában lévő „i” betűre kattintva anélkül nézhet meg pár oldalt, hogy azt betöltené.

Ha eldöntötte, melyik felel meg leginkább elképzeléseinek, dupla kattintással tudja betölteni a szerkesztő felületre. Akár minden oldalhoz és a borítóhoz külön készletből választhat.

A sablon minden eleme szerkeszthető, így kedvére módosíthat rajta. További oldalakra van szüksége? Csak másolja és illessze be kedvenc elrendezéseit az újonnan hozzáadott üres oldalakra. Akár egyszerre kijelölheti az összes fotót, amit elhelyezne az oldalon, csak húzza rá, és automatikusan a helyükre kerülnek. Ha két kép helyét megcserélné, húzza az egyiket a másikra, és már kész is.

Nem kell bajlódnia a tipográfiával sem, a szöveg átírható, a formázás megmarad. Természetesen tetszés szerint változtathat is rajta.

A clipartok helyét, színét egyszerűen meg tudja változtatni.

Ennél egyszerűbb nem is lehetne, gyors és látványos, amivel mindenkit elkápráztathat.

A szerzőről:

Nem lehet hozzászólni