Aug
12
2022

CEWE tippek egy percben – kollázs grafikával

Bármilyen témában és stílusban is készít CEWE FOTÓKÖNYVET, egy-egy különleges megoldás mindenképp helyet kaphat benne. A CEWE fotószerkesztő lehetőséget ad a képek egyedi módon történő szerkesztésére. Ezeket az eszközöket kombinálni is lehet egymással, erre mutatunk egy példát.

Válasszon egy fotót.

Duplán rákattintva, megnyílik a CEWE fotószerkesztő. A stilizáló effektek között találja a kollázs funkciót. Állítsa be az oszlopok és sorok számát, illetve a keret szélességét.

Mentés után készítsen belőle egy másolatot, amit szintén a Cewe fotószerkesztőben szerkeszthet tovább. Először válassza a gyenge kontúrokat, hogy egy grafikus kinézetet kapjon.

Utána a Színeffektusok → Átlátszó következik. Itt egyenként jelöljön ki és tegyen átlátszóvá pár képrészletet.

Tetszés szerint ez bármelyik lehet.

Mentés után illessze össze a két képet. Ezt legegyszerűbben és legpontosabban kijelölés után az Alt+GHV billentyűkombinációval tudja megtenni.

Ezzel el is készült ez a látványos kollázs.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Nem lehet hozzászólni