May
30
2016

Best in Fit, ráadásul jó célért? Jöhet!

A CEWE futball csapata ismét rúgta a bőrt a II. dm jótékonysági focitornán

Másodszor hirdette meg májusban a dm jótékony focitornáját, amelyen természetesen idén is részt vett a piros pólós CEWE-csapat. A beérkező nevezési díjából összegyűlt 3 millió forintot a koraszülött-mentésben úttörő szerepet vállaló Peter Cerny Alapítványt támogatására fordították.
A CEWE Magyarországnál kiemelt figyelmet fordítunk az egészséges életmódra. Hiszen legyen szó akár ülő-, akár fizikai munkát végzőkről, a megfelelő kondíció és egészségmegőrzés mindenki számára fontos a dolgozói feladatok teljesítése során éppúgy, mint a magánéletben. Az eddigi apróbb és nagyobb kezdeményezések, mint a tisztított víz és a napi vitaminbevitelt garantáló gyümölcs biztosítása, az egészségklub és ergonómiai tanácsadás, illetve sportos és aktív programok szervezése idén nevet is kapott: ez a CEWE Best in Fit.
Ezek után természetes, hogy igent mondunk a sportos kihívásokra. Ha pedig az ráadásul karitatív célú is, az külön öröm számunkra. Hiszen munkatársaink gyakran résztvevői a színes CEWE társadalmi felelősségvállalási paletta programjainak, legyen szó például általunk támogatott véradásról, vagy éppen mozgássérült gyerekek megsegítéséről.
Így egyértelmű volt, hogy idén is ott a helyünk a dm másodszor meghirdetett focirangadóján. A Vasas pályáin 11 másik csapattal kellett a piros pólós CEWE-brigádnak megmérkőznie. Igazi kihívás volt, akadtak kemény ellenfelek és kisebb sérülések is, de megérte. A sport öröméért, és a nevezésekből összegyűlt 3 millió forintért is, amely nagyon jó helyre került: a koraszülött-mentésben úttörő szerepet vállaló Peter Cerny Alapítványhoz.
Gratulálunk a szervezőknek, és a nyertes L’Oréal csapatnak!

 

DM foci

A szerzőről:

Válasz