Jun
19
2015

Jubilál az emlékek őrzője – 10 éves a CEWE FOTÓKÖNYV

Hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben az időközben számos díjjal is elismert CEWE FOTÓKÖNYV, amely úgy Európában, mint Magyarországon is a legnépszerűbb márka a fotókönyvek között. A jubileumot hazánkban is nyereményjátékokkal és aktivitásokkal ünnepli a gyártó cég.

10_eves_cewe_fotokonyv_blog_post_2

A legjobb ötletek mindig kézenfekvőek, és ez jellemző a CEWE FOTÓKÖNYVRE is: mikor valaki először kézbe veszi válogatott emlékeit egy magas minőségű, saját ízlése és elképzelése szerint alakított, valódi könyv formájában, rögtön arra gondol, miért is nem tette ezt már korábban.

A borítón végigsimítani, fotóinkat rendezetten a könyvespolcon látni nap, mint nap, a lapok végigpörgetésével újból és újból felidézni legszebb élményeinket – ez olyan érzés, amelyet egyre többen élnek át és választanak ma már Magyarországon is. Saját célra, ajándékba, vagy éppen különleges alkalmakra – egyaránt tökéletes megoldása az emlékek megőrzésének.

A termék csodálatos karriert futott be 10 évvel ezelőtti megjelenése óta, hiszen 2005-ben még csak néhány borítóval és méretben állt a vásárlók rendelkezésére, míg ma már számtalan alakban és formában elérhető: a magyar piacra is 2005-ben bevezetett CEWE FOTÓKÖNYV hazai érdeklődői például jelenleg 9-féle méretből, 7-féle papír-, és számos borítótípus közül választhatnak.

A könyvek összeállítását és kreatív kialakítását felhasználóbarát online szerkesztőprogram és megrendelői felület segíti. A fotókönyvek leggyakoribb témája az utazás, a család, a házi kedvencek, de néha egészen meglepő témákat is feldolgoznak a vásárlók, lehetett már találkozni például szakácskönyvvel, de sokan portfólióként is használják.

A CEWE FOTÓKÖNYV egyébként nagyon rövid idő alatt tett szert népszerűségre, hiszen két évvel a piaci megjelenése után már 2,8 milliós példányszámot ért el, idén pedig már a 35 milliomodik legyártott könyv megrendelőjét köszönthette a cég!

Az évek során Európa kedvenc fotókönyve többek között elnyerte a Photokina Highlight, az EISA Best Product, a Superbrands és a Best Innovation díjakat, sőt mi több, van, amelyiket nem is egyszer.

A 10 éves jubileumot a CEWE különböző aktivitásokkal ünnepli meg a 25 országában, köztük hazánkban is. Érdemes figyelemmel kísérni a CEWE FOTÓKÖNYV Facebook oldalát, illetve a www.cewe-fotokonyv.hu oldalt, mert rajzpályázattal, játékokkal, jótékonysági tornával tarkított 10 hónap elé nézünk, és természetesen az értékes nyeremények – például utazások és utalványok – sem maradnak el!

10_eves_cewe_fotokonyv_blog_post_1

 

 

A szerzőről:

Válasz