Jul
1
2022

CEWE tippek egy percben – új funkciók a térképben

Egy utazás nem ér véget azzal, hogy hazaérkezünk. Utána még szinte benne élünk, a mindennapok nyüzsgésében is vissza-vissza gondolunk a helyekre, történetekre, ahol voltunk. Hogy az emlékek ne fakuljanak, egy CEWE FOTÓKÖNYVBE érdemes szerkeszteni élményeit. A CEWE Fotóvilág programmal térképet is el tud helyezni, ami nem csak informatív, de egyben díszíti is az oldalakat.

A legfrissebb verzió továbbfejlesztett térképfunkciókat, még több lehetőséget kínál.

Ahogy eddig, most is az „Új térkép”-re kattintva nyithat egy térképet.

A jobb oldalon megjelennek a szerkeszti lehetőségek. Az útvonalak mellett (amiről részletes leírást talál a korábbi cikkben), most már repülési útvonalat is meg lehet adni.

Ez lehet egy vagy akár több útvonal is.

Ha egy vagy több országot, várost, régiót megad, a terület körül egy szegély jelenik meg. A „Körbevágás” csúszkával akár teljesen el lehet tüntetni a térkép többi részét.

A körbevágás szélétől megadhat egy távolságot, ahova a szegély kerül.

A kis ceruza ikonra kattintva, egy új szerkesztőfelület nyílik meg. Itt lehet beállítani, a szegély színét és vastagságát, és a felület színét is. Ha az alpha értékét a legmagasabb értékre, 255-re viszi, akkor a teljes felület egy színnel fedett lesz.

Ha a kitöltés a háttérrel azonos színű, egy körvonalat kap.

Tehet rá jelölőt, amit méretezni és átszínezni is tud.

Tovább díszítheti árnyékkal is.

A térképet tetszés szerint méretezheti, és tehet rá maszkot vagy keretet is.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Nem lehet hozzászólni