Sep
5
2015

Így látom magam 10 év múlva – CEWE rajzpályázat

Gondoltad volna 10 évvel ezelőtt?

CEWE rajzpályázat

„Nézd, ilyen pici baba voltál, amikor megszülettél” – mutatom a fiamnak a fotót. „És nézd” – fedezek fel egy újabb képet a könyvben lapozgatva – „ilyen dagi voltál egy évesen, folyton csak ettél és ettél!” A fiam meg csak hitetlenkedve nézi a fotót a maga 10 éves ceruzavékony valójában, én meg őt nézem hitetlenkedve: nemrég még a karomban tartottam, most meg már negyedikes kiskamasz! Mikor történt ez?

Az idő gyorsan szalad – figyelmeztet barátnőm. „Emlékszel? Nemrég tartottuk azt a nagy családi-baráti fotózást ott a Balaton parton, amikor mind beleestünk a vízbe. Maja milyen büszke volt, hogy kijutott a partra. Akkor tanult úszni!” – mondja, miközben segít bepakolni a lánya bőröndjét, aki most kapott külföldi ösztöndíjat egy amerikai egyetemen, mert elsőrangú élsportoló. Úszó! Vajon gondolta-e ezt volna akkor, 10 évvel ezelőtt?

Na igen, a nemrég relatív fogalom. Közhely, de igaz: néha 1 perc is örökkévalóságnak tűnik, máskor meg 10 év úgy elrepül, mintha nem is lett volna. Csak a gyerekeken, meg a fotókat nézve látjuk a változást, amelyek megőrzik és felidézik helyettünk is az emlékeket.

A 10 év egy márka életében is nagy idő, velünk, a CEWE Fotókönyvvel mégis gyorsan elsuhant. Köszönhető ez annak a folyamatosan növekvő érdeklődésnek és fejlődésnek, amely az útját ez idáig övezte. Most szeretnénk ezt együtt megünnepelni vásárlóinkkal, a családokkal, a gyerekekkel, ezért többek között rajzpályázatot hirdetünk a legkisebbeknek!

További részletek.

Kedves Gyerekek! Ovisok és kisiskolások!

Rajzpályázatot hirdetünk nektek „Így látom magam 10 év múlva” címmel. Képzeljétek el, mit fogtok csinálni 10 év múlva! Vajon milyen iskolába fogtok járni, milyenek lesznek 10 év múlva a ruhák, az autók, a környezetünk? Hogyan fogtok kinézni és mi lesz a kedvenc hobbitok, a foglalkozásotok? Utaztok majd, sportoltok, vagy éppen fotóztok?

Rajzoljátok ezt le nekünk, írjátok rá a hátára a neveteket, apa vagy anya nevét és elérhetőségét (telefon, email), a korotokat, és hogy mi a rajzotok címe, majd küldjétek be a CEWE Magyarország Kft. címére (1135 Budapest Béke u. 21-29.) legkésőbb 2015. október 16-ig. A lapot ne hajtsátok össze! A borítékra ne felejtsétek ráírni: CEWE Rajzpályázat

További részletek.

Ha van kedvetek, szeptember 15. és október 16. között látogassatok el valamelyik szombaton a Duna Plazába, és ott nem csak megnézhetitek a CEWE „Gyönyörű Világunk” nemzetközi fotópályázat legszebb alkotásait, hanem a földszinti színpadnál rögtön el is készíthetitek a rajzotokat és bedobhatjátok a gyűjtőládába. Emellett még le is fotózunk Titeket!

A legjobb alkotásokat értékes nyereményekkel jutalmazzuk (link) összesen 200 000 Ft értékben, és még kiállítást is szervezünk belőlük a Duna Plazában novemberben!

További részletek.

Akik majd megnézik és elbírálják a rajzaitokat, vagyis a zsűri tagjai:

Makhult Gabriella, illusztrátor és grafikusművész; Boros Mátyás illusztrátor és grafikusművész és Tóth Péter, grafikusművész, a CEWE Magyarország grafikusa

Várjuk a rajzokat, ügyesek legyetek!

A szerzőről:

Válasz