Dec
13
2019

CEWE tippek egy percben – nyitóoldal

Ismét a CEWE KÖZÖSSÉG egyik könyve adta a témát a heti tippünkhöz. Ez az első szimpla oldala:

A borító után az első oldal az, amit először megnézünk. Sokszor nem is olyan könnyű kitalálni, hogy mi kerüljön ide. Itt a legjobb, ha valami bevezetés van, ami utal a tartalomra, és elég látványos ahhoz, hogy kíváncsian várjuk a folytatást.

Minimális változtatással készült ez a variáció. Először a fotók kerültek rá. A háttér fekete, a képek fehér keretet kaptak. A könyv témája egy egész év, így a négy évszakból egy-egy kép kapott helyet.

A clipartoknál a formák közt a kör alakú adja a díszítést, amit kicsit oválisra kell formázni, hogy megfelelő legyen.

A színét tetszés szerint meg lehet változtatni.

Szintén a clipartoknál van az az elem, ami még díszíti az oldalt.

A két elemet egyszerre kijelölve jobbklikk „Másolás”, majd „Beillesztés”. 180 fokkal elfordítva került az oldal aljára.

Erre a két területre írhatunk címet és dátumot.

Ugyanez a megoldás tökéletes egy naptár nyitóoldalának is. Ha már fotókönyvben elkészítetted, könnyen átemelheted a naptárba is.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Ha te is inspirálnál másokat CEWE FOTÓKÖNYVEDDEL vagy CEWE NAPTÁRADDAL, töltsd fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3.000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz