Apr
24
2020

CEWE tippek egy percben – keret helyének változtatása

Megérkezett, és már le is tölthető a CEWE FOTÓVILÁG program legújabb verziója, ami rengeteg újdonságot tartalmaz.

Megváltozott a szerkesztő felület is, még egyszerűbben használható. Az eszköztáron az elérhető funkciók a kijelölt elemek szerint változnak. Tippjeinkben sorban bemutatjuk ezeket az új eszközöket. Most a keretek helyzetének változtatásáról lesz szó.

A korábbi verzióban egy fotó kerete a kép széléhez illeszkedett, ezen nem lehetett változtatni. Most erre is van lehetőség.

A képre kattintva, jobb oldalt a „Dekorálás” menüpontban található a „Színes keret” funkció. Az alábbiak közül választhatunk.

Beállíthatjuk, mennyire helyezkedjen el a keret a kép szélétől, a vastagságát és a színét is.

Kerekített szélnél a keret is felveszi ezt a formát.

A „További funkciók” gombra kattintva dönthetünk arról, hogy más elemekre is alkalmaznánk-e ezt a beállítást, illetve legyen-e ez az alapértelmezett keret.

Nézz körül a clipartok között, rengeteg új grafika található.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz