Jun
18
2018

CEWE Photo Award pályázat – ismét várjuk a világ szépségét bemutató fotókat

Minden feltöltött képpel a szegény és hátrányos helyzetű gyermekeket is segítjük.

Annyi gyönyörű, csodás pillanat van az életben, ha pedig a vérbeli fotós szemén keresztül nézzük a világot, megannyi szépséget találhatunk egy-egy eldugott részletben, csendes tájban, mókás jelenetben, szabályos épületben, a flórában és faunában, más kultúrák megismerésében, akár távol az otthonunktól, vagy éppen ellenkezőleg, a családunkban, közvetlen környezetünkben. A CEWE FOTÓKÖNYVEKBŐL is legtöbbször éppen ilyen momentumok köszönnek vissza, hiszen szinte mindig a készítők egyszeri és megismételhetetlen, boldog, elégedett emlékeit, élményeit foglalják magukba.

Ezért is tűztük a gyönyörű világ megismerését és megismertetését nyílt, nemzetközi fotópályázatunk zászlajára, amelyet most ismét meghirdetettünk a közönség részére. Az egészen 2019. május 31-ig tartó CEWE Photo Award-ra immár tíz kategóriában küldhetik be fotóikat a nevezők: a korábbi Tájak, Emberek, Természet, Épület és infrastruktúra és Sport témákon kívül már az Ételek, Humor, Hobbi és szabadidő, Állatok, valamint az Utazás és kultúra kategória is nyitva áll a jelentkezők előtt. A kiemelkedő képek alkotóit pedig mintegy 75 millió forint összértékben díjazzuk. Érdemes mielőbb feltölteni a kiváló képeket, mert havonta is kiválasztásara kerülnek az időszak legjobb művei.

Csak visszatekintésként: a mintegy egy-egy éven át zajló, és több tízezer fényképet – sőt, 2017-ben már több mint 90 országból érkező 183 ezer alkotást – befogadó előző pályázatok mindegyikében hirdettek magyar, igen előkelő helyen végzett győztest. Sokan egy csodás, általuk választott szakmai utazáson vehettek részt, valamint nagy értékű fényképező felszereléssel és CEWE termékekkel is gazdagodtak. Havi nyertesekben sem volt hiányunk: az előző pályázatban például 6 alkalommal is kiemelésre kerültek a hazai alkotók.

Természetesen mi minden ilyen alkalommal rendkívül büszkék vagyunk az eredményeinkre és arra, hogy a hazai pályázók az egyik legaktívabb nemzetté emeltek minket a verseny során. Abban bízunk, így lesz ez most is, ráadásul a CEWE Photo Award 2019 fotópályázaton való részvétellel egy jó ügyet is támogatunk: minden beküldött fotó után 10 cent adományt kap a szegény és hátrányos helyzetű gyermekek megsegítését végző Nemzetközi SOS Gyermekfalvak.

Így, a pályázóknak köszönhetően, még több gyermek tapasztalhat meg, hogy a világ gyönyörű.

Részletek

2017. szeptember, Dudás Ágnes a CEWE 2017-es fotópályázatának kategóriagyőztese a németországi díjátadón.

A szerzőről:

Válasz