Jul
15
2022

CEWE tippek egy percben – átlátszóság

A CEWE Fotóvilág programban több módszer van arra, hogy egy fotó, szöveg, elem átlátszóságát beállítsuk. Nézzük, hogy melyek ezek, és melyiket mire lehet használni.

Maszkok és keretek – Fóliák

Ezek a maszkok különböző mértékben teszik átlátszóvá a képet. Kizárólag fotón lehet használni. Ha a „Háttérként” funkciót alkalmazza a képre, a maszk nem működik.

Dekorálás – Átlátszó

Az átlátszóság mértéke egy csúszkán szabályozható. Alkalmazható fotóra, szövegre és clipartokra is. A háttérré alakított fotóra nem.

A „További funkciókra”-ra kattintva elmentheti a beállítást alapértelmezettként, illetve alkalmazhatja további elemekre is.

CEWE fotószerkesztő – Színeffektusok – Átlátszó

Csak fotók szerkeszthetők. Ezzel a megoldással a háttérként elhelyezett képet is átlátszóvá lehet tenni.

Külön érdekessége, hogy a kijelölő eszközök segítségével az átlátszóság csak a fotó meghatározott részén jelenik meg.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Nem lehet hozzászólni