Jan
29
2021

CEWE tippek egy percben – most letölthető egyszínű és színátmenetes lapokkal

A CEWE Fotóvilág programban számtalan színes lap áll rendelkezésre, amiknek a színét tetszés szerint meg is tudjuk változtatni. Ha olyan elképzelésünk van, amihez maszkot használnánk, a clipart nem megfelelő, mert nem lehet rá maszkot tenni. Sok tippünknél szerepel az a módszer, hogy egy fotóra duplán kattintva, a megnyíló CEWE Képnéző alkalmazásban a „Fényerő & Kontraszt” csúszkáival elérjük, hogy egy teljesen fehér felületet kapjunk, amire tehetünk maszkot. Erre a trükkre már nem lesz szüksége, ha ingyenes készletünket letölti, amibe 50 egyszínű és 40 színátmenetes képet tettünk, hogy minden kreatív elképzelését meg tudja valósítani.

  • Töltse le a képre kattintva. Tipp: egy mappába gyűjtse ingyenes készleteinket, hogy könnyen megtalálja.
  • A tömörített fájl kibontásához kattintson rá az egér jobb gombjával, válassza Az összes kibontása elemet, és kövesse az útmutatást.
  • Szerkessze meg a terméket, és díszítse ezekkel az elemekkel.

Ez az oldal is ezekkel az elemekkel készült. (leírása egy következő bejegyzésben lesz)

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket, és próbálja ki Ön is!

További szerkesztési ötleteket szeretne? Csatlakozzon zárt Facebook csoportunkhoz.

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ismét keressük Magyarország legszebb CEWE FOTÓKÖNYVÉT! Pályázzon ön is, így esélyes lehet értékes nyereményeink egyikére.

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Válasz