Jan
29
2021

CEWE tippek egy percben – most letölthető egyszínű és színátmenetes lapokkal

A CEWE Fotóvilág programban számtalan színes lap áll rendelkezésre, amiknek a színét tetszés szerint meg is tudjuk változtatni. Ha olyan elképzelésünk van, amihez maszkot használnánk, a clipart nem megfelelő, mert nem lehet rá maszkot tenni. Sok tippünknél szerepel az a módszer, hogy egy fotóra duplán kattintva, a megnyíló CEWE Képnéző alkalmazásban a „Fényerő & Kontraszt” csúszkáival elérjük, hogy egy teljesen fehér felületet kapjunk, amire tehetünk maszkot. Erre a trükkre már nem lesz szüksége, ha ingyenes készletünket letölti, amibe 50 egyszínű és 40 színátmenetes képet tettünk, hogy minden kreatív elképzelését meg tudja valósítani.

  • Töltse le a képre kattintva. Tipp: egy mappába gyűjtse ingyenes készleteinket, hogy könnyen megtalálja.
  • A tömörített fájl kibontásához kattintson rá az egér jobb gombjával, válassza Az összes kibontása elemet, és kövesse az útmutatást.
  • Szerkessze meg a terméket, és díszítse ezekkel az elemekkel.

Ez az oldal is ezekkel az elemekkel készült. (leírása egy következő bejegyzésben lesz)

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Válasz