Jul
16
2021

CEWE tippek egy percben – billentyűparancsok

A billentyűparancs egy olyan billentyűkombináció, amely egy bizonyos parancsot hajt végre, például egy ablak bezárását vagy egy fájl mentését. Például a “Ctrl +S” lenyomása egy Windows programban a megnyitott dokumentum mentésének szabványos gyorsbillentyűje. Az adatok másolásához általában a “Ctrl + C”, az adatok beillesztéséhez pedig a “Ctrl + V” billentyűparancsot használjuk.

A CEWE Fotóvilág is számtalan billentyűparanccsal segíti a munkát, ezek egy része pont olyan, amit az operációs rendszer is használ, és vannak speciális parancsok is.
Érdemes ezeket megismerni és használni, mert sok időt spórolhatunk meg velük. Hogy ezt most megkönnyítsük, készítettünk egy pdf dokumentumot. Kattintson a képre, és a megjelenő oldalon keressem meg a letöltés gombot. (Firefox és Crome böngészőben jobb felső sarok) Érdemes kinyomtatni, hogy a szerkesztés során mindig szem előtt legyen.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz