Jul
16
2021

CEWE tippek egy percben – billentyűparancsok

A billentyűparancs egy olyan billentyűkombináció, amely egy bizonyos parancsot hajt végre, például egy ablak bezárását vagy egy fájl mentését. Például a “Ctrl +S” lenyomása egy Windows programban a megnyitott dokumentum mentésének szabványos gyorsbillentyűje. Az adatok másolásához általában a “Ctrl + C”, az adatok beillesztéséhez pedig a “Ctrl + V” billentyűparancsot használjuk.

A CEWE Fotóvilág is számtalan billentyűparanccsal segíti a munkát, ezek egy része pont olyan, amit az operációs rendszer is használ, és vannak speciális parancsok is.
Érdemes ezeket megismerni és használni, mert sok időt spórolhatunk meg velük. Hogy ezt most megkönnyítsük, készítettünk egy pdf dokumentumot. Kattintson a képre, és a megjelenő oldalon keressem meg a letöltés gombot. (Firefox és Crome böngészőben jobb felső sarok) Érdemes kinyomtatni, hogy a szerkesztés során mindig szem előtt legyen.

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket, és próbálja ki Ön is!

További szerkesztési ötleteket szeretne? Csatlakozzon zárt Facebook csoportunkhoz.

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz