Nov
22
2019

CEWE tippek egy percben – családi naptár

Egy család tagjainak mindennapjait nem is olyan könnyű összeszervezni. Különórák, programok, szülinapok, iskolai szünetek, orvosi vizsgálat, autó műszaki vizsga, ügyintézés, vásárlás. Felsorolni is nehéz, mindenkinek ismerős. Szükség van egy könnyen átlátható rendszerre, ami segít abban, hogy minden időben meglegyen, és az sem árt, ha nem kellene három helyen lenni egyszerre. Erre kiváló megoldás a CEWE családi naptár. Nézd meg, milyen gyorsan elkészül.

A CEWE FOTÓVILÁG programban a falinaptáraknál válassz méretet és papírtípust. A „Design kiválasztása” ablakban a „Kreatív” típust és a „Család” kategóriát, majd a többoszlopos fajtát.

Itt ugyan kisebb terület van a fotónak, de így nagyobb felület jut a teendők bejegyzésének.

Ha valahol duplán belekattintasz a naptárrészbe, megnyílik a „Naptárbeállítások” ablak, ahol a „Szín és betűtípus” fülön megváltoztathatod a naptár elemeinek színét és betűtípusát. Az „Oszlopok” fülön megadhatod, hány oszlopra van szükséged, illetve az oszlopoknak feliratot is adhatsz.

Az olyan eseményeket, mint például születésnap, névnap, vagyis amit előre lehet tudni, már itt, a szerkesztőben is bele tudod írni, ha belekattintasz a cellába. Fotót is elhelyezhetsz, bár az természetesen nem lesz túl nagy.

Választhatsz hátteret, clipartot és maszkot is a fotóhoz.

A megrendelés után pár nap múlva már lakásod dísze lehet ez a praktikus naptár. Az oszlopokba mindenki beleírhatja a programjait, így csak rá kell nézni, és könnyen áttekinthető, kinek mikor milyen programja van.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz