Feb
14
2020

CEWE tippek egy percben – ferde keret, egyenes kép

Ha egy képőrzőt elfordítunk, akkor a belehelyezett fotó is ferde lesz. Most megmutatjuk, hogyan lehet mégis egyenesre állítani.

Egy három fotóból álló sablonhoz három képőrzőre van szükség.

Az összeset kijelölve, egyszerre lehet méretezni.

A szabályos elosztás könnyen megoldható a jobb klikkre megnyíló ablakból választható funkcióval.

Ugyanígy az elemek egy vonalba hozása.

A hármat egyszerre tudjuk elforgatni. A program mutatja a forgatás mértékét, amit meg kell jegyezni.

Ekkor még a ráhúzott fotó is ferde lesz.

Ennek kiegyenesítéséhez nyissuk meg a CEWE képnéző alkalmazást, a fotóra való dupla kattintással. Majd a Testreszabás menü – vízszintes kiigazítás pontjában adjunk meg pont annyi fokot, mint amennyivel a kereteket elforgattuk – de ellenkező irányba!

Mivel adott kerethez kell igazodni a forgatott képnek, valamennyi le fog vágódni belőle, így csak akkor alkalmazható, ha fontosabb részletek nem vesznek el.

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket, és próbálja ki Ön is!

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ismét keressük Magyarország legszebb CEWE FOTÓKÖNYVÉT! Pályázzon ön is, így esélyes lehet értékes nyereményeink egyikére.

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy CEWE NAPTÁRÁVAL, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz