Feb
21
2020

CEWE tippek egy percben – fotó egy részének kivágása

A CEWE FOTÓVILÁG programmal egy fotó valamely elemét körbe lehet vágni, amit aztán felhasználhatunk külön, vagy a kép többi részével kombinálva. Heti tippünkben a kivágott rész színes marad, míg a kép másolata fekete-fehér. Ez a kiemelés igen látványos, és a tekintetet a kiemelt részre vonzza.

Ugyanabból a fotóból két példányra lesz szükség.

A hátsóból lesz fekete-fehér. Dupla kattintás a képen, mire megnyílik a CEWE képnéző alkalmazás. A Színeffektus menüben található a fekete-fehér filter.

A másik fotót ugyanígy meg kell nyitni a CEWE képnézőben, majd ott a Testreszabás menüben az „Engedélyezés”-re kattintva jutunk el a szükséges eszközökhöz.

Először egy keretet kell húzni a kivágandó elem köré. Mivel a telefonfülke szabályos, ehhez a legjobb a téglalap kijelölő.

Az „Engedélyezés” gombra kattintva, kapunk egy kivágást, amin még finomítani kell.

A „Felületek szerkesztése” a nagyobb területek hozzáadását vagy kivonását teszi lehetővé. A „Részletek szerkesztése” pedig az apró részletek javításában segít. A méret csúszkával a kijelölő ecset méretét állíthatjuk be. A + és – között a billentyűzeten az Alt lenyomásával is lehet váltani. Ha megfelelő az eredmény, az „Alkalmazás” gombra kattintva érvényesíthetjük a kivágást.

Már csak pontosan egymásra kell igazítani a két fotót.

Háttér, díszítő elem, esetleg felirat, és már kész is egy különleges oldal.

Tetszett a tipp? – Töltsd le ingyenes szoftverünket és próbáld ki te is!

Kísérd figyelemmel blogunkat, hogy ne maradj le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót találsz youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követsz minket, garantáltan időben értesülsz minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ha inspirálnál másokat CEWE FOTÓKÖNYVEDDEL vagy CEWE NAPTÁRADDAL, töltsd fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz