Feb
21
2020

CEWE tippek egy percben – fotó egy részének kivágása

A CEWE FOTÓVILÁG programmal egy fotó valamely elemét körbe lehet vágni, amit aztán felhasználhatunk külön, vagy a kép többi részével kombinálva. Heti tippünkben a kivágott rész színes marad, míg a kép másolata fekete-fehér. Ez a kiemelés igen látványos, és a tekintetet a kiemelt részre vonzza.

Ugyanabból a fotóból két példányra lesz szükség.

A hátsóból lesz fekete-fehér. Dupla kattintás a képen, mire megnyílik a CEWE képnéző alkalmazás. A Színeffektus menüben található a fekete-fehér filter.

A másik fotót ugyanígy meg kell nyitni a CEWE képnézőben, majd ott a Testreszabás menüben az „Engedélyezés”-re kattintva jutunk el a szükséges eszközökhöz.

Először egy keretet kell húzni a kivágandó elem köré. Mivel a telefonfülke szabályos, ehhez a legjobb a téglalap kijelölő.

Az „Engedélyezés” gombra kattintva, kapunk egy kivágást, amin még finomítani kell.

A „Felületek szerkesztése” a nagyobb területek hozzáadását vagy kivonását teszi lehetővé. A „Részletek szerkesztése” pedig az apró részletek javításában segít. A méret csúszkával a kijelölő ecset méretét állíthatjuk be. A + és – között a billentyűzeten az Alt lenyomásával is lehet váltani. Ha megfelelő az eredmény, az „Alkalmazás” gombra kattintva érvényesíthetjük a kivágást.

Már csak pontosan egymásra kell igazítani a két fotót.

Háttér, díszítő elem, esetleg felirat, és már kész is egy különleges oldal.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz