Sep
24
2021

CEWE tippek egy percben – most letölthető őszi szegélykészlettel

Beköszöntött az ősz, mely talán a leghálásabb téma fotózás szempontjából. A gyorsan változó, színes táj, az élénk arany, narancs, zöld és piros színek számos fotózási lehetőséget kínálnak. Az ősz fantasztikus hátteret és változatosságot biztosít a családi fotókhoz is, melyekből csodás CEWE FOTÓKÖNYVET készíthet. Egy megfelelő kiegészítő még jobban kiemeli a fotó hangulatát. Készletünkben három hátteret és öt szegélyelemet talál, melyeket felhasználhat a szerkesztés során.

Töltse le a képre kattintva. Tipp: egy mappába gyűjtse ingyenes készleteinket, hogy könnyen megtalálja.

A tömörített fájl kibontásához kattintson rá az egér jobb gombjával, válassza Az összes kibontása funkciót, és kövesse az útmutatást.

Szerkessze meg a terméket, és díszítse ezekkel az elemekkel.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz