May
28
2021

CEWE tippek egy percben – most letölthető szegély készlettel

Májusi ingyenes készletünk szegély elemeket tartalmaz. CEWE FOTÓKÖNYV készítésnél a történetmesélés épp olyan fontos lehet, mint a fotók. Egy szép háttér, a díszítő elemek, fotók és a szöveg egysége segítségével dokumentálhatja életét. A szegélyekre ráírhatja a képekhez tartozó gondolatait, vagy akár egy verset, idézetet is. Használhatja elforgatva, tükrözve, méretezve. Fényképet tehet rá, vagy alá is csúsztathatja. Sokoldalúan használható díszítő elem.

Töltse le a képre kattintva. Tipp: egy mappába gyűjtse ingyenes készleteinket, hogy könnyen megtalálja.

A tömörített fájl kibontásához kattintson rá az egér jobb gombjával, válassza Az összes kibontása funkciót, és kövesse az útmutatást.

Szerkessze meg a terméket, és díszítse ezekkel az elemekkel.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Válasz