Nov
12
2021

CEWE tippek egy percben – osztott kép

A CEWE többrészes fali dekorációja ihlette ezt az elrendezést. A faliképek készítésének e kreatív módszere úgy valósul meg, hogy a fényképet különálló panelekre osztják, így két vagy több kép együtt alkotja az egészet. A CEWE FOTÓKÖNYVBEN is elég hozzá egyetlen fotó, amit pár lépésben vizuálisan szétválasztunk.

fotó

Egy újabb fotóra lesz szükség, ez lehet ugyanaz, vagy bármi más, mert a CEWE fotószerkesztőben át kell festeni fehérre. A fotóra duplán kattintva megnyíló szerkesztőben válassza a festés funkciót.

CEWE fotószerkesztő

Az átlátszóságát vegye vissza 30%-ra, és tetszőleges magasságban tegye a fotó aljára.

átlátszóság

Jobb oldalon az Elrendezés panelen tudja beállítani, hogy azonos szélességű legyen, mint a fotó, majd az illesztő eszközök segítenek a pontos igazításban. Előbb mindig a fotót jelölje ki, majd a Ctrl nyomva tartása mellett az átlátszó elemet. Készítsen ebből három másolatot, hogy ezekkel egy keretet képezzen a fotó köré.

elrendezés

Egy újabb másolatnak teljesen vegye le az átlátszóságát, és adjon hozzá egy vékony keretet.

másolat

Mellé helyezzen egy 30%-os átlátszóságú másolatból egy csíkot.

csík

Majd ezt ismételje meg a másik oldalon is.

másolat

A középső részre is kerülhet egy átlátszó elem vékony kerettel.

keret

Ha nem fehér marad az oldal háttere, akkor a fotóra is tehet vékony keretet. Mivel az most legalul van, a Ctrl+Tab billentyűkombinációval tud addig lépkedni, míg a fotóhoz jut.

háttér

Díszítse tovább az oldalt tetszése szerint, akár az ingyenesen letölthető őszi vers készletünkkel.

őszi vers

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz