Jun
7
2018

Csatlakozz hozzánk a Véradók Világnapján!

Június 14-e a Véradók Világnapja. A jeles dátum alkalmából a világ véradói előtt tisztelgünk mi, akiknek bármikor szükségünk lehet a segítségre, és a különböző vérellátó és egészségügyi világszervezetek is, amelyek nagyra értékelik az áldozatkész felajánlásokat.

Idén ebből az alkalomból csatlakozik a CEWE is a mozgalomhoz, és támogatjuk immáron harmadik alkalommal – nem csak karunkat nyújtva, több egységnyi vérrel –, de CEWE kuponokkal is a véradást és a véradókat!

„Lassan 20 éve járok vért adni. A tudat, hogy valamivel, ami nekem nem árt, akár három másik ember életét menthetem meg, elég ahhoz, hogy jövő csütörtökön 36. alkalommal vegyek részt egy, a Magyar Vöröskereszt által szervezett véradáson. Külön öröm, hogy a cégen belül egy összeszokott csapat alakult ki, akikkel együtt készülünk a programra. Jót teszünk, és még jól is érezzük magunkat közben” – mondja kolléganőnk, Szekeres Eszter a CEWE Magyarország brand managere.

A képen: Husaru Nela, ügyfélszolgálati vezető és Szekeres Eszter.

Sok szeretettel várunk minden csatlakozót 2018.06.14-én 11:00-19.00 óra között, Budapesten, a Duna Plaza bevásárlóközpontban, akiknek önzetlenségét 30% kedvezményt nyújtó CEWE kuponokkal háláljuk meg.

További infók:

https://www.veradas.hu/hirek/a-veradokat-unnepli-a-magyar-voroskereszt-a-veradok-vilagnapjan

http://veradas.hu/

A szerzőről:

Válasz