Jun
9
2021

Idén két rangos TIPA World Award díjat is nyertünk termékeinkkel

 

Tarolt a CEWE: díjazta a nemzetközi sajtó az azonnali fotókidolgozó rendszerünket, és az A2-es méretű falinaptárunk aranyozott kiadását.

Az idei TIPA World Awards más volt, mint a többi, legalábbis számunkra: ugyan már többször is nyertünk egy-egy díjat, de idén először történt meg velünk, hogy egyszerre két kategóriában is a legjobbak lettünk.

A Technical Image Press Association – röviden TIPA – immár 30 éve díjazza a nemzetközi fotóipar legjobb és leginnovatívabb új termékeit. Mostanra összesen hatszor nyertük el a hőn áhított TIPA World Award díjat.

Idén az A2-es méretű, aranyozott falinaptárunk a „Világ legjobb fotószolgáltatója”, az azonnali fotókidolgozó rendszerünk pedig „A világ legjobb azonnali fotókidolgozó rendszere” díjat érdemelte ki a szövetség tagjaitól.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy idén két TIPA World Award-díjjal is kitüntettek bennünket” büszkélkedik Thomas Mehls, igazgatótanácsunk tagja. „A CEWE azonnali fotókidolgozó rendszere, és az aranyozott A2-es falinaptár ügyfeleink mellett a neves zsűrit is meggyőzte. Míg a fotókidolgozó rendszer különböző termékek széles választékának rendelési, és azonnali átvételi lehetőségét kínálja közvetlenül az átvevőhelyeken, és egyéni, helyben történő szerkesztésre buzdítja megrendelőinket, addig az A2-es méretű, aranyozott falinaptárunk tizenkét különböző fotó bemutatását teszi lehetővé nagy méretben, aranyozott dizájn elemekkel kombinálva, stílusos módon” mondja Mehls Úr.

„Az a tény, hogy az évek során már hat TIPA World Award díjat nyertünk, arra ösztönöz bennünket, hogy továbbra is innovatív lelkesedéssel összpontosítsunk termékeink folyamatos fejlesztésére.”

Fotókidolgozó rendszerünk számos kreatív megoldást rejt

Azonnali fotókidolgozó rendszerünk „A világ legjobb azonnali fotókidolgozó rendszere“ díjat nyerte el. A rendszer központi eleme a hazánkban is több száz helyszínen – drogériákban, műszaki és egyes élelmiszer hálózatok áruházaiban – elérhető azonnali fotónyomtató állomás, azaz CEWE Fotóterminál, melynél megrendelőink közvetlenül tudnak képeket nyomtatni kiváló minőségű fotópapírra.

A terminálon keresztül számos fényképtípust és kreatív fotós terméket készíthetnek, majd vihetnek azonnal magukkal.

Az okostelefonokon ill. egyéb eszközökön található fotók átvitele a terminálra nagyon egyszerű: az okostelefonok USB-stickek-en, különböző típusú kártyafoglalatokon és kábeleken keresztül fizikailag is csatlakoztathatók a készülékhez, de lehetőség van vezeték nélküli átvitelre is, például Bluetooth-on.

Újdonság, hogy CEWE Fotóvilág alkalmazásunk segítségével az azonnali termékek megrendelésének leadásához vásárlóinknak nem is szükséges az üzletben lennie, ugyanis termékeink megrendelése egyszerűen, akár otthonról is elindítható.

Ebben az esetben az előre kiválasztott helyszínre érkezve, a termékek nyomtatásához az ott található terminálnál kell a megrendelés visszaigazolásában található kódot megadni. A CEWE többi rendelési útvonalához hasonlóan a CEWE fotóterminálokon, illetve az applikáción keresztül történő rendelési folyamat is egyszerű és nagyszerű egyben. A TIPA zsűrije is pont így gondolja, az értékelésben kiemelte, hogy mennyire felhasználóbarát lehetőségeink vannak.

A legkedvesebb képek a falon: A2 falinaptár aranyozott kiadásban

A fotózás iránti szeretet egyik legszebb bizonyítéka egy, a saját képeinkből készült falinaptár, amely tizenkét hónapon keresztül mutatja be az év leglenyűgözőbb fotóit. Nem véletlenül nyertük el az A2-es méretű, aranyozott kiadású naptárunkkal a „Világ legjobb fotószolgáltatója” díjat. A kiváló minőségű, matt, tükröződésmentes hatású papírra nyomtatott, álló- vagy fekvő formátumban is rendelhető naptárt számos aranyozott dizájnelem teszi különlegessé. A borítón és az egyes naptárlapokon is kiemelhető, és szó szerint kiemelkedő részletek nem csak tapinthatóvá, de az arany színvilágnak köszönhetően elegánssá is teszik a terméket. A naptár egyszerűen és rugalmasan tervezhető meg honlapunkon. Egy új naptárral sem kell egy új év kezdetét megvárni, hiszen (mint minden naptárunk) kezdő hónapja szabadon választható.

De mi is az a TIPA World Awards?

25 európai fotós szaklap képviselője 1991-ben alapította meg a független fotós és képes újságok legnagyobb szövetségét. Ma már a TIPA World Awards a fotós és képalkotó termékek egyik legrangosabb díjának számít világszerte. A TIPA Műszaki Bizottsága minden évben kiválasztott kategóriákban nevezi a legjobbnak tartott újdonságokat, melyeknek tesztelésébe és értékelésébe a tagsággal rendelkező magazinok szerkesztőit is bevonja. A TIPA World Awards 2021-es díjait hivatalosan 2021. szeptember 23–26. között Hamburgban adják át a Photopia rendezvényen.

A szerzőről:

Válasz