Dec
3
2018

Már idén 3 millió Forinttal támogattuk az SOS Gyermekfalvakat

Támogassa velünk Ön is az SOS Gyermekfalvakat!

A CEWE Magyarország eddig 12 millió forintot fordított a hazai gyerekek megsegítésére, most Ön is segíthet velünk.

 

Pályázatainkban, szolgáltatásainkban, de ugyanúgy társadalmi felelősségvállalási projektjeinkben is a világ szépségét, a boldog pillanatokat keressük. A legnagyobb öröm számunkra, ha az arra rászorulókat is hozzásegíthetjük egy-egy ilyen különleges momentum átéléséhez.

2015 óta minden évben – így idén is – 3 millió forinttal támogattuk a hazai SOS Gyermekfalvakat. A szervezetnek hála mintegy 400 olyan gyermek talál otthonra Magyarországon, aki nem élhet vér szerinti szüleivel. A gyermekek itt olyan környezetbe kerülnek, ahol nem csak családot, hanem szeretet és törődést is kapnak. Nehéz sorsuk ellenére lehetőségük nyílik kikapcsolódni, kirándulni, nyaralni is. Remek érzés, hogy az erre való törekvésben támogathatjuk őket.

Ebben az esztendőben megközelítőleg 100 gyermek nyarát segíthettünk szebbé varázsolni: az üdülés részeként többek között egy lovasterápiás, illetve egy olaszországi nemzetközi táborban kapcsolódhattak ki a fiatalok.

A rászoruló családok és gyermekek támogatása az egész CEWE cégcsoport szívügye: a vállalat az SOS Gyermekfalvaknak ebben az évben is összesen 250 000 ezer eurót adományozott világszerte. Az összeg jelentős része nemzetközi, például afrikai (Ghána, Niger, Nigéria) jótékonysági, illetve kríziskezelő programokban testesül meg. Emellett az európai CEWE-leányvállalatok – hazánkon kívül Németország, Csehország, Lengyelország, Ausztria, Franciaország és Belgium is – helyi SOS-projektekhez járulnak hozzá.

Most először megrendelőinket is arra hívjuk fel, hogy vállaljanak részt ebben a küldetésben. Nincs más dolguk, mint legjobb fotóikkal részt venni teljesen ingyenes online fotóversenyünkön, a „CEWE Photo Award-on”. A 2019. május 31-ig tartó megmérettetésen ugyanis minden beküldött fotó után cégünk 10 centet adományoz az SOS Gyermekfalvaknak. Ennek révén reméljük, hogy közösen járulhatunk hozzá ahhoz, hogy a verseny „gyönyörű világunk” szlogenje valósággá váljon.

A pályázat honlapján elhelyezett számlálóval mindenki nyomon követheti, mekkora összegnél jár éppen a gyermekek támogatása!

További információk a CEWE társadalmi felelősségvállalásról.

A szerzőről:

Válasz