Mar
17
2021

Mindened a design? Akkor ezt a fényképtartót neked találtuk ki!

Modern, izgalmas, és nagyon friss hatást kelt, mégsem kerül annyiba, mintha design boltban venné az ember – a végeredmény pedig a szó legpozitívabb értelmében véve mégis becsapós lesz: a hozzád érkezők mind meg fogják kérdezni, honnan van az a szuper képtartó, amit most elkészíthetsz az útmutatónk alapján!

Csak néhány könnyen beszerezhető alapanyagra, egy kis kézügyességre és egy szabad órára lesz szükséged ahhoz, hogy a fotóidat az eddigi legizgalmasabb képkeretbe tehesd. Mi odáig vagyunk érte, és szerintünk a te faladon is nagy sikere lesz!

Amire szükséged van hozzá:

  • CEWE Art nyomatok vegyesen (mi ezúttal a Művészi nyomat és a Mini nyomat változatait használtuk)
  • fakeret
  • kalapgumi
  • olló
  • 10 db hintahorog
  • betű gyöngy

Így készítheted el:

  1. A hintahorgokat fúrd bele a keretbe. A keret vízszintes oldalaira 3-3, a függőleges oldalakra pedig 2-2 darabot fúrj. Nyugodtan dolgozz szemmérték alapján, itt most nem tudsz hibázni.
  1. Húzd keresztül a gumit a horgokon tetszőleges irányban haladva. Egy horgon többször is áthúzhatod a gumit egészen addig, amíg neked tetsző hálót nem kapsz. A betűgyöngyöket bármikor használhatod: ha valahol szeretnél egy kedves szót, esetleg egy számodra fontos évszámot viszontlátni, rakd ki belőlük!
  1.  Ha már elégedett vagy a kapott hálóval – azaz kellően stabilnak látod, és úgy érzed, elbírná a fényképeidet –, akkor az utolsó horognál kösd meg erősen!
  1. A CEWE Art nyomatokat elszórtan tűrd be a gumiszálak közé. Ha ezzel megvagy, már csak a helyét kell kitalálod a falon. Ha pedig az ismerőseid megkérdeznék, hol szereztél ilyen menő keretet, nyugodtan légy büszke magadra – és persze küldd el nekik ezt a bejegyzést, hogy ők se maradjanak ki a jóból.

A szerzőről:

Válasz