Oct
18
2019

Fotókönyvből naptár

Egy CEWE FOTÓKÖNYV elkészítése izgalmas feladat, rengeteg kreativitásra ad lehetőséget. Itt a blogon is sok-sok ötletet osztottunk meg már. A naptárnál a legtöbb tippet ugyanúgy lehet alkalmazni. De mi van akkor, ha nem akarja még egyszer ugyanazt elkészíteni, és a fotókönyv oldalait használná a naptárhoz is? Ennek semmi akadálya!

Nyissa meg egymás mellett kétszer a CEWE FOTÓVILÁG programot. Az egyiken legyen a kiválasztott naptár, a másikon a fotókönyv, amiből átvenne oldalakat.

Az egér bal gombjának lenyomása mellett húzzon egy kijelölést az egész oldalon. Ezzel minden elem kijelölődik.

CTRL+C-vel másolás, majd a naptár sablonon CTRL+V-vel beillesztés. Lehet úgy is, hogy jobb klikk a kijelölésen, és a megjelenő ablakban a „Másolás”-t választja, majd a naptárnál a „Beillesztés”-t.

Amennyiben az oldalon a program beépített hátterét alkalmazza, az nem fog látszódni, így azt – vagy egy másik hátteret – ismét be kell illesztenie.

Az elemek természetesen ugyanúgy szerkeszthetők továbbra is, így ha valamin változtatna, könnyen megteheti.

Ha a „Kreatív” típusú naptárt választ, ott még arra is lehetőség van, hogy például a hónap nevét félrehúzva, más betűtípussal készítsen feliratot.

Kedvenc CEWE FOTÓKÖNYV oldalai így egész évben szem előtt lesznek.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Válasz