Jan
24
2020

CEWE tippek egy percben – évkönyv

Az év eseményeinek összefoglalása az egyik leggyakoribb téma, ami a CEWE FOTÓKÖNYV lapjain megjelenik. Készíthetsz az elmúlt évről, vagy szerkesztheted úgy is, hogy folyamatosan havonta alkotod meg az oldalakat. Minden évben megosztunk naptársablonokat, amiket fel lehet használni a fotók időpontjának jelzésére és egyben díszítésként is. Heti tippünk erről szól. Töltsd le a sablonokat.

Ha a tavalyi évet kezded feldolgozni, innen töltsd le a sablont

Vagy:

Ha már most elkezded az idei évet, és hónapról hónapra haladsz, a 2020-as naptársablonokat innen töltheted le:

A rengeteg típus közül a „Betekintő” mappában találod azt, ami a mintaoldalon van.

Először egy nagy fotó került az oldalra, rá egy maszk az „Átmenetek” közül. A „Tovább…” gombra kattintva több hasonló maszkot tölthetsz le.

Jöhetnek a fotók. Ha mindet kijelölöd, a Space nyomkodásával újabb és újabb elrendezéseket kínál fel a program. Árnyék és keret is kerülhet rá.

Maradhat fehéren is a háttér, de választhatsz egyet a készletből.

A naptársablonnak nincs háttere, a korábbi cikkben leírtak szerint készült egy hozzá, és egy „Shadow” keret tette térhatásúvá.

A naptárral:

Egy cliparttal ki lehet emelni a napot vagy napokat is.

Dupla kattintásra megnyílik a Clipart formázása ablak, ahol át lehet színezni, ha úgy jobban tetszik.

A hónapot jelölő betű egy ingyenesen letölthető készletünkből való. Ennek színét a CEWE képnézőben tudod megváltoztatni, ami szintén az elemre történő dupla kattintással érhető el.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz