Jan
17
2020

CEWE tippek egy percben – maszk kreatív használata

Alig múlt el karácsony, de már a Valentin-napra készülünk. Egy személyes ajándéknál biztos nem találsz jobbat, ami lehet egy CEWE FOTÓKÖNYV is. Az egyik legkisebb típus csak 15 x 11,4 cm, így elfér a táskában vagy a zsebben is. Pici mérete miatt oldalanként elég egy fotót elhelyezni, így igazán pillanatok alatt összedobható. A program eszközei és a te kreativitásod számtalan különleges megoldást tesznek lehetővé. Erre mutatunk egy példát.

A maszkok között rengeteg különleges található, amiket a fotókhoz használhatunk. Egy sima színes clipart-ra nem alkalmazható, így más megoldást kell választani, ha díszítésre használnánk. Az oldalt kezdhetjük a háttérrel:

Erre jöhet egy fotó, ezt átalakítjuk, így mindegy, hogy milyen. Dupla kattintásra megnyílik a CEWE képnéző, amiben szerkeszteni tudjuk. Ha a világosságot teljesen fel, a kontrasztot meg teljesen lehúzzuk, egy sima fehér felületet kapunk.

Erre már rá lehet húzni a maszkot.

Az átlátszóságot visszavéve, a háttérből is láthatóvá tehetünk valamennyit.

Erre jöhet a fotó egy kis árnyékkal és kerettel.

Egy-két kiegészítő elem, és már kész is van a különleges oldal.

Tölthetsz le haladó blogunkról vagy egyéb oldalakról háttereket, és azokat is használhatod erre a célra.

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket, és próbálja ki Ön is!

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ismét keressük Magyarország legszebb CEWE FOTÓKÖNYVÉT! Pályázzon ön is, így esélyes lehet értékes nyereményeink egyikére.

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy CEWE NAPTÁRÁVAL, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Válasz