Jan
17
2020

CEWE tippek egy percben – maszk kreatív használata

Alig múlt el karácsony, de már a Valentin-napra készülünk. Egy személyes ajándéknál biztos nem találsz jobbat, ami lehet egy CEWE FOTÓKÖNYV is. Az egyik legkisebb típus csak 15 x 11,4 cm, így elfér a táskában vagy a zsebben is. Pici mérete miatt oldalanként elég egy fotót elhelyezni, így igazán pillanatok alatt összedobható. A program eszközei és a te kreativitásod számtalan különleges megoldást tesznek lehetővé. Erre mutatunk egy példát.

A maszkok között rengeteg különleges található, amiket a fotókhoz használhatunk. Egy sima színes clipart-ra nem alkalmazható, így más megoldást kell választani, ha díszítésre használnánk. Az oldalt kezdhetjük a háttérrel:

Erre jöhet egy fotó, ezt átalakítjuk, így mindegy, hogy milyen. Dupla kattintásra megnyílik a CEWE képnéző, amiben szerkeszteni tudjuk. Ha a világosságot teljesen fel, a kontrasztot meg teljesen lehúzzuk, egy sima fehér felületet kapunk.

Erre már rá lehet húzni a maszkot.

Az átlátszóságot visszavéve, a háttérből is láthatóvá tehetünk valamennyit.

Erre jöhet a fotó egy kis árnyékkal és kerettel.

Egy-két kiegészítő elem, és már kész is van a különleges oldal.

Tölthetsz le haladó blogunkról vagy egyéb oldalakról háttereket, és azokat is használhatod erre a célra.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Válasz