Jul
10
2020

CEWE tippek egy percben – geometrikus formák

Egy egymással harmonizáló maszk és clipart használata szemet gyönyörködtető eredményhez vezethet. A CEWE FOTÓVILÁG programban a maszkok és clipartok között is van „Formák” csoport, és ezekben találhat egymáshoz illő elemeket. Ehhez mutatunk most pár példát. Kerekített sarkú maszk.

forma

Egy hasonló clipart díszítéssel, melynek színét tetszés szerint meg lehet változtatni.

clipart

Nem csak azonos formát használhatunk, a fotó szögletességét jól kiegészíti a kerek elem.

kör

Itt a négy fotó sarkai a Dekorálás fülön a „Sarkok mérete és alakja” funkcióval lett alakítva, és színes keretet kapott. A választott négyzetes clipartban ugyanez a forma köszön vissza.

sarok

Itt két átszínezett háromszög adja a kiegészítést, melyre díszítő szegély került.

szegély

A megszakított négyzet látványos keretbe foglalja a képet.

keret

Ez a clipart érdekes kiegészítője a fotónak.

rombusz

Még izgalmasabbá tehetjük, ha ebből az elemből még egy kerül az oldalra. Az „Elrendezés” fül eszközeivel rendezhetjük úgy, hogy a két azonos elem fedésben legyen, az egyik a fotó alatt, a másik a fotó felett legyen.

igazítás

Ha a felső clipart átlátszóságát csökkentjük, a kép átsejlik alatta.

átlátszóság

Ezt a technikát nagyon kreatívan lehet alkalmazni. Itt is két clipart van fedésben, az alsónak van kerete, de mivel az a fotó alatt van, egy része nem látszik. A felső elem itt is kicsit átlátszó.

színezés

Kialakíthatunk felületet szöveg írására is.

szöveg

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Válasz