Dec
4
2020

CEWE tippek egy percben – maszk kicsit másképp

A CEWE Fotóvilág program maszkjait a szokásostól eltérő módon is lehet használni. Így történt ennél az oldalnál is. A karácsonyi szegély mögé el lehet bújtatni a fotókat, és írhatunk is rá. Mutatjuk a lépéseket.

Egy nagyméretű helyőrzőre húzzon egy fotót. Ez bármilyen lehet, és az sem gond, ha a program jelzi, hogy nem elegendő a felbontása.

Duplán rákattintva, a CEWE Képnézőben a „Testreszabás panelen” a „Fényerő & kontraszt” csúszkát állítsa be úgy, hogy egy teljesen fehér lapot kapjon.

Tegyen rá árnyékot.

Majd húzzon rá egy maszkot.

A „Továbbiek letöltése” feliratra kattintva újabb elemek közül választhat.

Húzza az oldalra a fotókat. Ha ki van jelölve egy kép, a jobb oldalon az „Elrendezés” fülön a „Síkok elrendezése” eszközzel helyezze hátrébb, hogy a szegély mögé kerüljön.

A fotókhoz is választhat keretet vagy maszkot.

Írhat szöveget, választhat díszítő elemet és hátteret is az oldalhoz. Ha úgy jobban tetszik, átlátszóvá is teheti a szegélyt. Ha ki van jelölve, jobb oldalon a „Dekorálás fülön” talál hozzá eszközt.

Ahogy a legtöbb egyperces tippünket, ezt is meg lehet valósítani fali dekoráció vagy naptár szerkesztésnél is.

Ha már elkészítette, könnyen áthelyezheti egy másik termékre az itt leírt módon.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Válasz