Jun
8
2018

CEWE tippek egy percben – háttérfotóból kiemelt elemek

Sorozatunkban rövid inspirációs ötleteket mutatunk, amelyek segítségével még személyesebbé és látványosabbá teheti CEWE termékeit a szerkesztés során.

A CEWE Fotóvilág szoftver számtalan hátteret kínál, így biztosan talál képeinek hangulatához és témájához illőt. Teljesen egyedi lesz azonban oldala, ha háttérképnek is saját fotót választ! Ez a megoldás is számtalan további lehetőséget rejt magában – emelje ki pl. a háttérkép egyes elemeit! Mutatjuk, hogyan:

  • A kiválasztott fotót húzza a fotókönyv oldalára, majd jobbklikk, és válassza a háttérként mind a két oldalra lehetőséget. Ezzel előzhető meg, hogy körben fehér csík maradjon. Figyeljen arra, hogy a program minőségjelzője megfelelő felbontásúnak jelzi-e a képet.

  • Dupla kattintás a képre, amire megnyílik a Cewe Képnéző ablak. Ott válassza a színeffektusoknál az átlátszót, és állítsa be elképzelése szerint.

  • Helyezzen el pár képdobozt az oldalon azokon a részleteken, amit ki szeretne emelni. A pontos szerkesztéshez érdemes bekapcsolni a segédrácsot.

  • Minden keretre külön húzza rá azt a fotót, amit háttérként használt. Pozicionálja úgy, hogy fedésben legyenek, ehhez érdemes ideiglenesen csökkenteni az átlátszóságot.

  • Hogy jobban kiemelkedjenek a képek, tehát rá keretet és árnyékot is. Ha az „Alkalmazás további keretekre” gombra kattint, beállíthatja, hogy az összes fotón megjelenjen a hatás.

  • Díszítheti clipartokkal, illetve írhat rá szöveget is.

Tetszett a tipp? –  Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Kísérje figyelemmel blogunkat, hiszen hétről hétre újabb tippeket adunk! A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon is. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Válasz