Sep
18
2020

CEWE tippek egy percben – keretek kombinálása

keretek kombinálása

A CEWE Fotóvilág programban egy fotóra egy keretet tudunk tenni. Mai tippünkben arról lesz szó, hogyan tudunk mégis kettőt kombinálni. Ez a keret a Maszkok & Keretek között az Keretek > Film csoportban található.

keret

Egy újabb fotóra egy másik keret került a Shadows csoportból, mely térhatást ad a fotónak. Ez a kép kerüljön a másik alá, ezt az „Elrendezés” panelen tudjuk a legegyszerűbben megoldani.

rendezés
árnyék

Az alsó képet úgy kell illeszteni, hogy csak az árnyék látszódjon. A felső kép még kapott egy vékony szegélyt a „Dekorálás” panelen lévő „Színes keret” funkcióval.

szegély

Díszítésként két háromszögletű clipart szolgál, mely – mivel azonos színű – beleolvad a keretbe.

clipart

Ezt a területet fel lehet használni szöveg írására, vagy további díszítő elemek elhelyezésére.

keret

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket, és próbálja ki Ön is!

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ismét keressük Magyarország legszebb CEWE FOTÓKÖNYVÉT! Pályázzon ön is, így esélyes lehet értékes nyereményeink egyikére.

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Válasz