Sep
18
2020

CEWE tippek egy percben – keretek kombinálása

keretek kombinálása

A CEWE Fotóvilág programban egy fotóra egy keretet tudunk tenni. Mai tippünkben arról lesz szó, hogyan tudunk mégis kettőt kombinálni. Ez a keret a Maszkok & Keretek között az Keretek > Film csoportban található.

keret

Egy újabb fotóra egy másik keret került a Shadows csoportból, mely térhatást ad a fotónak. Ez a kép kerüljön a másik alá, ezt az „Elrendezés” panelen tudjuk a legegyszerűbben megoldani.

rendezés
árnyék

Az alsó képet úgy kell illeszteni, hogy csak az árnyék látszódjon. A felső kép még kapott egy vékony szegélyt a „Dekorálás” panelen lévő „Színes keret” funkcióval.

szegély

Díszítésként két háromszögletű clipart szolgál, mely – mivel azonos színű – beleolvad a keretbe.

clipart

Ezt a területet fel lehet használni szöveg írására, vagy további díszítő elemek elhelyezésére.

keret

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Válasz