Mar
13
2020

CEWE tippek egy percben – Out of Bound

Out of Bound-nak nevezik azt a technikát, amikor a kép egy része „kitör” a keretből. Látványos és izgalmas megoldás.

A fotó egy részének kivágására egy korábbi cikkben mutattunk példát, ebben az esetben is az ott használt eszközre van szükség.

Két példány kell a képből, az egyiknek adhatunk keretet és árnyékot. A másikra duplán kattintva, megnyílik a CEWE Képnéző alkalmazás.

Ott az „Engedélyezés” gombra kattintva, először a három kijelölő eszköz egyikével körbe kell jelölni a kivágandó elemet, majd a „Felületek szerkesztése” és „Részletek szerkesztése” eszközzel javíthatunk rajta, ha szükséges. Elég, ha azon a részen megfelelő a kijelölés, ami kívül fog esni a kereten.

Már csak pontosan rá kell illeszteni a keretezett képre, és kész is.

Olyan fotót érdemes választani erre a célra, ahol a keretből kilógó rész jól elválik a háttértől, így könnyű körbevágni.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

A szerzőről:

Válasz