Mar
13
2020

CEWE tippek egy percben – Out of Bound

Out of Bound-nak nevezik azt a technikát, amikor a kép egy része „kitör” a keretből. Látványos és izgalmas megoldás.

A fotó egy részének kivágására egy korábbi cikkben mutattunk példát, ebben az esetben is az ott használt eszközre van szükség.

Két példány kell a képből, az egyiknek adhatunk keretet és árnyékot. A másikra duplán kattintva, megnyílik a CEWE Képnéző alkalmazás.

Ott az „Engedélyezés” gombra kattintva, először a három kijelölő eszköz egyikével körbe kell jelölni a kivágandó elemet, majd a „Felületek szerkesztése” és „Részletek szerkesztése” eszközzel javíthatunk rajta, ha szükséges. Elég, ha azon a részen megfelelő a kijelölés, ami kívül fog esni a kereten.

Már csak pontosan rá kell illeszteni a keretezett képre, és kész is.

Olyan fotót érdemes választani erre a célra, ahol a keretből kilógó rész jól elválik a háttértől, így könnyű körbevágni.

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Tetszett a tipp? – Töltse le ingyenes szoftverünket, és próbálja ki Ön is!

További szerkesztési ötleteket szeretne? Csatlakozzon zárt Facebook csoportunkhoz.

Kísérje figyelemmel blogunkat, hogy ne maradjon le egyetlen tippről sem. A CEWE Fotóvilág szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ismét keressük Magyarország legszebb CEWE FOTÓKÖNYVÉT! Pályázzon ön is, így esélyes lehet értékes nyereményeink egyikére.

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy naptárával, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

Ha inspirálna másokat CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL vagy CEWE NAPTÁRÁVAL, töltse fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz