Mar
13
2020

CEWE tippek egy percben – Out of Bound

Out of Bound-nak nevezik azt a technikát, amikor a kép egy része „kitör” a keretből. Látványos és izgalmas megoldás.

A fotó egy részének kivágására egy korábbi cikkben mutattunk példát, ebben az esetben is az ott használt eszközre van szükség.

Két példány kell a képből, az egyiknek adhatunk keretet és árnyékot. A másikra duplán kattintva, megnyílik a CEWE Képnéző alkalmazás.

Ott az „Engedélyezés” gombra kattintva, először a három kijelölő eszköz egyikével körbe kell jelölni a kivágandó elemet, majd a „Felületek szerkesztése” és „Részletek szerkesztése” eszközzel javíthatunk rajta, ha szükséges. Elég, ha azon a részen megfelelő a kijelölés, ami kívül fog esni a kereten.

Már csak pontosan rá kell illeszteni a keretezett képre, és kész is.

Olyan fotót érdemes választani erre a célra, ahol a keretből kilógó rész jól elválik a háttértől, így könnyű körbevágni.

Tetszett a tipp? – Töltsd le ingyenes szoftverünket és próbáld ki te is!

Kísérd figyelemmel blogunkat, hogy ne maradj le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót találsz youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követsz minket, garantáltan időben értesülsz minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Ha inspirálnál másokat CEWE FOTÓKÖNYVEDDEL vagy CEWE NAPTÁRADDAL, töltsd fel a CEWE KÖZÖSSÉGBE, és mi ezt egy 3 000 Ft értékű kuponnal háláljuk meg!

A szerzőről:

Válasz