Apr
20
2018

ÚJ sorozat: CEWE tippek egy percben – most letölthető ajándék ballagási díszítő elemekkel

Sorozatunkban rövid inspirációs ötleteket mutatunk, amelyek segítségével még személyesebbé és látványosabbá teheti CEWE termékeit a szerkesztés során.

A CEWE Fotóvilág szoftver segítségével bármilyen képi elemet el tud helyezni könyvének oldalain! Ha nem találja a megfelelő díszítőelemet a clipartok között, akkor szinte bármit le tud tölteni az internetről (figyelembe véve a szoftver által kezelt formátumokat (BMP, JPEG, tömörítetlen TIFF, PNG), és a szoftver kiválasztási területéről ugyanúgy be tudja húzni az elemet könyvének oldalára, ahogy fotóit szokta!

Próbálja ki ezzel az ingyenesen letölthető ballagási készlettel. Ezek háttér nélküli png típusú fájlok, így bármilyen háttérre helyezve, csak a tartalmi rész fog látszódni.

  • Töltse le a képre kattintva. Tipp: nyisson egy új mappát, ahol egy helyen gyűjtheti ezeket az elemeket.
  • A tömörített fájl kibontásához kattintson rá a jobb gombbal, és válassza Az összes kibontása elemet, és kövesse az útmutatást.
  • A kicsomagolt mappában megtalálja a ballagási elemeket, melyeket pont úgy rá tud húzni egy oldalra a CEWE FOTÓVILÁG programban, mint egy fotót.
  • Tipp először helyezze el az oldalon a fotót, majd ehhez válasszon egy ballagási elemet. Méretezhető, de figyeljen arra, hogy a minőségjelző ne legyen piros.

Tetszett a tipp? –  Töltse le ingyenes szoftverünket és próbálja ki Ön is!

Kísérje figyelemmel blogunkat, hiszen hétről hétre újabb tippeket adunk! A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót talál youtube csatornánkon is. Ha Facebookon és Instagramon is követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Válasz