May
24
2019

CEWE tippek egy percben – fényképes memóriajáték

Még tart az akció, a hónap végéig minden fényképes ajándéktárgy 20 %-kal olcsóbban rendelhető meg.

Kicsiknek és nagyoknak is remek szórakozás a memóriajáték. Megfigyelésre, koncentrációra és jó memóriára van szükség a győzelemhez. Az nyer, aki a legtöbb párt megtalálja.

2 x 25 egyedi fotó kartonlapon. Hogy mi legyen rajta, attól függ, kinek ajándékozzuk. Nagyszülőknek lehet az unokákról, barátoknak a közös bulikról, gyerekeknek akár tanulási segédlet is lehet. Ehhez egy tipp.

Rakj a kártyalapokra fotót, és írd rá, hogy mondják angolul (vagy a tanult nyelven). Így a játék közben az angol szó is rögzül. És itt nem is kell megállni. Ha már a szavak mennek, lehet úgy játszani, hogy kell a szóval egy mondatot mondani. Így lassan el lehet jutni a „This is a fox”-tól az „ And now here is my secret, a very simple secret: It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye”-ig, amit ugye a róka mondott a Kis herceg című könyvben. 🙂

Ha keresel hozzá fotókat, a Pixabay-en biztos találsz.

Tetszett a tipp? – Töltsd le ingyenes szoftverünket és próbáld ki te is!

Kísérd figyelemmel blogunkat, hogy ne maradj le egyetlen tippről sem. A CEWE FOTÓVILÁG szoftver használatáról sok videót találsz youtube csatornánkon. Ha Facebookon és Instagramon is követsz minket, garantáltan időben értesülsz minden tartalmunkról és újdonságunkról!

Válasz