Apr
9
2021

CEWE tippek egy percben – oldalrendezési ötlet

Szögletes és gömbölyű váltakozása adja meg ennek az oldalnak a különlegességét. Első lépésben nyisson négy szabályos négyzet alakú helyőrzőt (7,2 cm x 7,2 cm), majd a sarkak alakításával kettőt alakítson körré. Tegyen rá egy vékony keretet is.

Ugyanilyen méretű helyőrzőre húzzon rá valamilyen színes lapot, abból a készletből, amit korábban megosztottunk. Csökkentse az átlátszóságot, ezzel halványabb lesz, illetve, ha mintás hátteret használ, az át fog látszani ezen az elemen. Tegyen rá ugyanolyan színes keretet, mint a fotóknál.

Alakítsa a sarkakat a képen látható módon.

Ebből a formából még kettőre lesz szükség, legegyszerűbben a Ctrl+C-vel tudja másolni, majd a Ctrl+V-vel beilleszteni. A Ctrl+C után a másolt elem már ne legyen kijelölve, kattintson az oldalon egy üres területre, és ott Ctrl+V. Illessze a kerek fotóhoz az íves részt.

Majd a másik kettőt is tegye a helyére.

Másoljon még kettőt ebből az elemből, és arra egy másik színes lapot húzzon. Ez kerüljön a jobb felső és bal alsó sarokba.

A harmadik szín ellentétes irányú, így változtassa meg az értékeket a „Sarkak mérete és alakja” ablakban.

Ebből négy kell, alul és felül és kétoldalt középre.

Összegezve:
3 sárga, 2 zöld, ezek egyformák
4 kék, ami ellenkező irányú

Pár díszítő elem, és kész is van.

Tetszett a tipp? Töltse le a CEWE Fotóvilág programot, és próbálja ki Ön is.

Ha Facebookon és Instagramon követ minket, garantáltan időben értesül minden tartalmunkról és újdonságunkról. YouTube csatornánkon sok videót nézhet meg a CEWE Fotóvilág szoftver használatáról.

Csatlakozzon szerkesztői klubbunkhoz, ahol további ötletetek talál, és segítséget kaphat a CEWE termékek szerkesztésében.

Ossza meg velünk CEWE FOTÓKÖNYVÉT vagy CEWE Naptárját a CEWE Közösségben, és mi egy 3000 Ft-os kuponnal köszönjük ezt meg Önnek.

Válasz